tiistai 2. marraskuuta 2010

Kohta kolmeUnton syntymäpäivä lähestyy.Isänpäivä sattuu Miehen ainoalle vapaalle viikonlopulle joten Untoa juhlistetaan 13.11 aamusta iltaan jotta kaikki vieraat ehditään pyöräyttää kahvipöydässä.Ihan hengetön olo kun ajattelenkin..Mutta suunnitelmat sentään etenee.Sankari on monen muun idean kautta päätynyt toivomaan rakettikakkua ja lahjakseen 'liikkuvaa betoniautoa joka liikkuu'.

Kiitos kiinnostuksesta sänkyjä kohtaan!Löysivät ihanan uuden kodin ja pötkötämme pari yötä patjoilla ennen uuden pedin kotiutumista,öitä!

6 kommenttia:

 1. Lahjatoive on ainakin melko hyvä!

  VastaaPoista
 2. Huomenta!
  Tuleepa mieleeni tyttö melkein kahdenkymmenenseitsemän vuoden takaa... sormivärimaalauksessa ja essu edessä, n.kolmevuotiaana. Kunhan saamme hyvän ajan, niin pengotaan kuvia. Iloista päivää sateesta huolimatta! Mamma

  VastaaPoista
 3. Voi, millä ihanalla pieteetillä hän askartelee! :) Suloinen. <3

  Ja ihan paras lahjatoive! :D

  -Päivi-

  VastaaPoista
 4. Kiitos vielä ihanista sängyistä :) Tänään patjojen ostoon, jos ennätän :)

  VastaaPoista
 5. Ihana toive,minkäköhän laista Unto tarkoittaa?:)Teetkö itse Rakettikakun?

  VastaaPoista
 6. Ei hajuakaan mitä lahjatoive tarkoittaa..Kauko-ohjattavia ei ole varmaan koskaan nähnykään joten luulen että riittää kun betonimyllyä voi pyörittää.Kauko-ohjattavia betoniautoja tuskin on olemassakaan :) Rakettikakun askartelen itse,netistä löytyi kuvahaulla aika simppelin näköinen esikuva sille,onneksi.Kakkuideaakin koitti vängätä vielä betoniautoksi mutta ihan siihen ei taitais taidot venyä..

  VastaaPoista