sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Vanhat sairaalasängyt myynnissä!

Sängyt myyty!

Kokeilen vielä tätäkin kautta,josko jollakulla (jolla kulla,jollakulla; onhan se yhdyssana?) olisi tarvetta.Eli meillä lähtee vanhat sairaalasängyt vaihtoon,uusi sänky tulee torstaina.Valmistusvuotta en osaa sanoa,vanhat ovat,peräisin Rauhan sairaalasta.Metalliverkkopohjat ja niiden päällä vanerilevyt.Kerran olen jotain crc:tä suihkutellu pohjaverkon 'saumakohtiin' ja auttoi narinaan.Siitä on nyt puolisentoista vuotta ja jollei menisi vaihtoon niin uusisin käsittelyn,narisee taas.Maalipinnassa osumia mutta maali on ihan tiukassa,ei hilseile.

Tarjoa jotain,pääasia että saadaan eteenpäin uuden sängyn tieltä!Mieluiten myisin molemmat samalla kertaa mutta yhtäkin voit kysellä.Ja pitäisi noutaa (Lappeenrannasta),ei saada kuljetettua Matkahuoltoon tms. Ja mieluiten mahdollisimman pian..Ja sängyt ei mene osiin,mahtuvat esim. pakettiautoon päällekkäin.Kysy mitä en älynnyt kertoa.Mittojakin saa tarvittaessa,huomenna,kun herkkäuninen nyytti ei tuhise keskellä sänkyä.80x200cm patjat meillä on ollu siinä.

14 kommenttia:

 1. Voi ei! nuo on juuri minulle tarkoitettu! mutta aivan liian kaukana.. nyyh.. :(

  Tessa

  VastaaPoista
 2. Upeet! Toivottavasti löytävät arvoisensa uuden kodin!

  VastaaPoista
 3. Voi voi kun olisivat lähempänä... varmasti saatte ne vielä hyvää uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat!! Jos asuttais lähempänä ja jos meillä ei olis suht uutta sänkyä, niin ostaisin heti :) Taatusti menee kaupaksi.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. höh, ei ollut tarkoitus kommenttia poistaa :( kirjotetaan siis uudestaan.
  aivan ihanat sängyt !! ja tosiaan harmi kun ei asuta lähempänä , tai kun olisi edes semmonen auto millä pääsisi hakemaan :( missäköhän hinnoissa nuo vanhat sairaalasängyt yleensä pyörii ? voi vitsi , mä olisin niiiin kiinnostunut noista mutta ei kai auta kuin haaveilla vaan :(

  VastaaPoista
 7. Iiiiks! Ihanat, ihanat! Ois ihan täydelliset meille. Siis jos olisi niille paikka... :D

  VastaaPoista
 8. Tarjota saa mitä vaan,kaikki huomioidaan,ei niistä ihmeitä tarvii maksaa :) Kun vaan löytyis uusi koti noille ja saatais tilaa uudelle sängylle.

  VastaaPoista
 9. Hui..samanlaiset ja samasta sairaalasta löytyy meidän torpasta. Kolmin kappalein. Ja luovu en :D Toivottavasti saat sängyt uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 10. Kauniit ovat "onneksi" meillä ei ole tilaa. Pidän hirveästi blogisi kuvista ja tunnelmasta ja kiitos siitä Babiekinds vinkistä : )

  VastaaPoista
 11. RuusuLiisa; johan on yhteensattumaa.Oletko jostain Joutsenon läheltä kotoisin kun ovat sinulle päätyneet?

  Minna;kiitos samoin!

  VastaaPoista
 12. Olin aikoinaan erikoistumassa Rauhassa :D 1999 eli juuri ennenkuin sairaala lakkautettiin. Nappasin sängyt mukaani ylilääkärin luvalla.

  VastaaPoista
 13. Hei :)

  Joko nuo meni ja jos ei, niin mitä niistä tahtoisit? Luulen asuvani aika lähellä tässä.

  Ja minä piilottelen tällaisen blogin takana :)

  http://feegan1.blogspot.com/

  VastaaPoista
 14. Ei menny!Laitatko vaikka sähköpostia kaisa.saanila(ät)hotmail.com niin jutustellaan enemmän siellä.

  VastaaPoista