torstai 14. lokakuuta 2010

Talvikausi alkoi

Ensilumi ja ensimmäiset piparit.Tosin hiutaleet suli saman tien ja taikina oli kaupasta muttei tuo lapsen intoa vähentänyt.Iltapäivän satoi ja tuuli,katseltiin Melukylän lapsia ja siirrettiin siivous huomiseen.

9 kommenttia:

 1. Melko tyytyväisen näkönen pikku leipuri! :)

  Meillä leivotaan pipareita ympäri vuoden - on niiiiiin poikien lempi puuhaa. :) Ja kaupan taikinasta, en oo koskaa tehny itte. ;)

  VastaaPoista
 2. Huomenta! Untosta huomaa,että on tullut leivottua ennenkin... Alimmaisessa kuvassa näet oman ilmeesi. Mamma

  VastaaPoista
 3. Onko sulla tuolla kehyksissä Kaunisteen keittiöpyyhe ? Itse ostin kaksi kappaletta Design museosta just vähän aikaa sitten !! :)
  Ihana pieni leipuri.

  VastaaPoista
 4. Käymässä taas, ja pitkästä aikaa jätän merkin vierailustani :) Huomasin tuossa vanhoja kommentteja lukiessani että oon unohtanu vastata siulle siitä peitosta joka oli siinnä laatikossa! Se ei ollu Kontista vaan tuolta aitasta vanha täkki. Siulla on ollu siellä kiikarissa joku kaksoisolento. Loistavaa itsehillintää - en osta kun en tarvitse eikä mahdu mihinkään. Mie sorrun liian usein ostamaan ja sitten vasta ihmetellään että mihis tätä nyt käytetään ja eihän tätä ees tarviis. Oon yrittäny opetella pois siitä tavasta :)

  Ihanan tuulista ja viluista päivää teille!
  Tänään pysytään sisällä, eikä nuo piparit olis yhtään hassumpi herkutteluidea!

  VastaaPoista
 5. Voi, on niin ikävä kotiin juuri tuollaisten touhujen pariin. Täällä töissä kahvitauolla, pitää tehdä pikainen blogikierros. Onneksi alkaa viikonloppu ja ensi viikostakin puolet on vapaata. Oikein ihanaa viikonloppua teille sinne!

  VastaaPoista
 6. Voi, mikä aito lapsenriemu tuossa leipomisessa! <3
  Kuulostaa ihan parhaalta päivältä. :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
 7. Niina: Kaunisteen pyyhehän se,en raaskinu piilottaa kaappiin kun keittiössä ei ole paikkaa missä roikottaa pyyhkeitä esillä.

  Mukavaa viikonloppua teille kaikille,pipareilla tai ilman!Vähän on jo lunta maassa itärajalla,talvi-olo.

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo Kaunisten pyyhe, muutamassa blogissa on näkynyt nyt kehystettynä.
  Houkuttais mua kans :)

  Pitäiskin tehdä pipareita. Meillä Nuutti oli tehnyt pipareita mummolassa toissa viikolla, ja sain mukana ison rasiallisen kotiin asti. Meillä ne ei säily kauaa :P

  VastaaPoista
 9. Voi tuota intoa ja riemua pikkuleipurin kasvoilla... Nyt kyllä tekis mieli itsekin kaivaa piparkakkumuotit esiin! :)

  VastaaPoista