torstai 23. syyskuuta 2010

Lapsellisuuksia

Saanen kommentoida että tämä uusi editori on aika hanurista.Kuvat näkyy puolikkaina,siirtyilee minne sattuu,tekstiä ja välejä hankala lisätä.Aikaa tuhraantuu aiempaa tuplasti enemmän kun joka muokkauksen jälkeen pitää esikatselusta tarkistaa miltä käytännössä tulee näyttämään kun eihän se luonnokseen niitä muutoksia tee.Jos oon vaan onnistunu käyttämään pään honkia niin neuvokaa toki datarajoitteista.Aina pitää kaikki simppeli ja toimiva pilata turhalla kikkailulla.Lapsellista purnausta joo,oppiihan tänkin aikanaan,sopivasti ennen seuraavaa uudistusta. 
Jälkihuom. Sauhusin äsken niin että ruma sananen pääsi,poistin rauhoituttuani..

Uusi tyyny,tuo pieni kirjailtu.On kuulemma ihana.
  

  

  
  
  
  
 


Miten tänne kuvien väleihin tai loppuun pääsee kirjoittamaan???Muuta kun näin kuvatekstinä kuvan kehysten sisälle.Ja miten saa kuvien liian suuret välit pienemmiksi?Kumoa-näppäimellä varmaan mutten tietäis mitä kumoan..

4 kommenttia:

 1. Minä aina ensimmäiseksi näpyttelen siihen kirjoituskenttään muutaman rivinvaihdon eli enteriä, silleen on sitten helpompi saada juuri noita tekstejä ja kuvia sitten aseteltua. Minulla ei kyllä edes tule noita kuvakehyksiä, olen ilmeisesti laittanut ne pois päältä tai sitten tuossa minun blogin pohjassa ei niitä ole ollutkaan. Hankala oli/on vieläkin tämä uusi systeemi. Kyllähän näillä editoreilla yms. saa tehtyä tosi hienon blogin jos vaan aika ja kiinnostus riittäisi... :/
  Bongasin muuten juuri tämän blogisi tuosta blogilistalta, todella kaunista! :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä teidän Unto on taas niin suloisen ja veikeän näköinen... :)

  -Sanni-

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä Paula,kokeilen kohta niitä lisärivejä.Ja kehykset poistan kunhan ehdin.

  Onko Sanni Sanni-kummi vai joku toinen Sanni?Jos oot Sanni-kummi niin kiitos samoin,suloinen oot ja veikeä :) Vaikket kummi oliskaan niin varmaan oot sinäkin suloinen ja veikeä,heh.

  VastaaPoista
 4. En ole Sanni-kummi, joku toinen Sanni vaan. :D

  VastaaPoista