keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Sairastuvalta


Ruskan sävyjä kotiin,syyshuuma.Kuivahtaneita kukkia,varpuja.Kirppistäkkejä ja tyynyjä.Kehystettyjä perhosia (jotka edustaa miehen mielestä eläinrääkkäystä,antoi kuitenkin lopulta ripustaa seinälle).Värit ja sommittelu,synkkyys miellyttää niin paljon että koetan unohtaa perhospelkoni.Eipä nuo enää tuolta syöksähtele hiusten sekaan räpistelemään.
Ruskeita kukkatäkkejä löytyi kaksi.Uudet lempitäkit ja ihan parhautta että niitä on kaksi,voi käyttää parisängyn peittoina.
Tuo kipsivauva (Jeesus?) ei ole madonnapatsaisiin höyrähtämisen esiaste vaan lapsena naapurin taiteilijatädiltä saatu,kertaalleen katki mennyt ja liimattu,pohjassa pikkuveljeni nimi tavuviivoilla,harakanvarpailla,neonpinkillä alleviivaustussilla.Toinen pikkuveli sai pienen hevostaulun,kipsisen myös.Luulen että sekin on jossain kätköissäni.Enkä ole ihan varma kumpi silloin sai kumman.Sen muistan että olisin halunnut sen minkä veli sai.Tuskin tuo enää tahtoo kumpaakaan.Täytyy kysyä.Taiteilijatäti asui talomme kivijalassa ja antoi keksejä ja mehua kun kävimme veljen kanssa kärkkymässä.En muista asunnosta muuta kuin että se oli pieni,täynnä tavaraa ja koriste-esineitä ja seinät oli vaaleanpunaiset.Tai sitten vain kuvittelen muistavani.Mutta keksit muistan.

9 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita juttuja!

  Mulla on viime kesänä löytynyt kuollut kyy spriissä (lasipullossa)olohuoneessa. Siksi että pääsisin käärmekammostani ja koska se on oikeasti kaunis eläin. Nyt pystyn jopa jo syömäänkin samassa huoneessaa, edistystä!

  VastaaPoista
 2. Niin ja paranemisia sairastupaan!!

  VastaaPoista
 3. Huomenta!

  Muistatko sen vaaleanruskean, köllöttävän kissan? Veljesi säilöö sitä lasivitriinissä.
  Linnunlaulun taiteilijatäti antoi kolme esinettä, joista nämä kaksi - ihme kyllä - ovat vielä ehjiä. Hevostaulu on jossain varastoituna. Sinulla tai minulla.. Äiti

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja sävyjä!

  Pikaista paranemista sinne :)

  VastaaPoista
 5. Paranemista toivottelen. Ihanat ruskeat täkit.

  VastaaPoista
 6. Paranemisia!!!


  Ihania kuvia, tosi kauniit nuo ruskeat täkit.

  VastaaPoista
 7. Noi täkit on mageet! Ja lapset söpöjä, aina;) Paranemisia!

  VastaaPoista
 8. Äiti: muistan pullean kissan vaikkean muistanu kun kirjoitin tuota.Pienimmällä veljelläkö se on esillä?

  Tauti alkaa taittua,huraa!

  VastaaPoista
 9. Suurimmalla veljellä.... äiti

  VastaaPoista