tiistai 1. kesäkuuta 2010

Kesäkuun ensimmäinen


Kuvasta puuttuu vain ruokailija.On pöydän alla.'En työ yhtään,pahaa,PAHAA luokaa,öök.'Puoli minuuttia täydellistä edellisten kommenttien huomiotta jättämistä: 'tikahyvää'.Ihan uusi ison pojan pyörä.Taluttaa,rinkuttaa kelloa ja vatkaa viiriä.Istuu kyydissä ja työnnetään,ilman yritystäkään polkea,isäänsä tuskastuttaa.Vanha kolmipyöräinen tuunattiin taannoin potkumalliksi joten miten sitä pieni tietäisi että polkeakin pitäisi.

Kesän ensimmäinen irtopallo,torilla.Appelsiini-kinuski.Tomaatintaimi,timjamia ja rosmariinia lähti mukaan,lobeliaa ei vielä ollut.Kesäkodissa kokattiin,siivoaminen ei tänään kiinnostanut.Lobeliat vielä ruukkujen reunoille ja tuki tuoksuherneelle niin leikkinurkka on valmis rehottamaan loppukesän.


Rusina-karpalo-lesemuffinsseja,75 lihapullaa ja luumu-lese-kaurakeksejä tänään,mustikka-lesemuffinsseja eilen.Ei ole enää mistä leipoa,huomenna kauppaan.Täytän kaappeja kuin katastrofin uhatessa eikä tulossa ole kuin yksi pieni tyttö.(Tai poika,ei pidä heittäytyä liian varmaksi vaikka kaapissa mekot odottaakin.)


6 kommenttia:

 1. Ei meilläkään vielä polkeminen onnistu 2.5-vuotiaalta..nippanappa yltää jalat polkimille 12" pyörässä. Työnnetään työnnetään täällä kans..vähän haasteellista vaan kun ei toi 4-vuotiaskaan niin kauheen hyvin aja, tai siis polkee kyllä mutta sitä pitää vahtia mihin ajaa kun ei yhtää seuraa liikennettä jne..ja ajaa niin lujaa että pitää juosta vierellä, siksipä yleensä otan nuoremman rattaisiin ku yksin lähden poikien kanssa..ei siinä yksin kahta pyöräilijää pysty oikee kyttäämää.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja kiva blogi:) Olenkin ensimmäistä kertaa täällä, mutte viimeistä:)

  VastaaPoista
 3. Mietin kans että vauvan ja Unton kanssa ei varmaan ihan heti tuu lähdettyä lenkille vaikka keksisikin miten poljetaan,itsesuojeluvaistoa ei vielä ole..
  Kiva kun löysit tänne Mirva,tervetuloa :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kesäkuvia!! idyllisiä minusta!

  VastaaPoista
 5. Sulla on kyllä niin kaunis blogi. ja ihana pieni poika ja soma koti. Tykkään hiiveesti. :)Iloa ja voimia loppuodotukseen!

  -Anna, 1,5-vuotiaan Alvari-pojn äiti :)

  VastaaPoista
 6. Kiva kun kyläilitte Liisa ja Anna!Meillä on muuten tulokkaalle nimi jo mietittynä,ollu oikeastaan alusta asti selvillä vaikka välillä on muitakin vaihtoehtoja puntaroitu,tulee toisen teidän kaima :)

  VastaaPoista