sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Mammalla
Unton serkku täytti 1v ja vietettiin päivä äidilläni ja synttäreillä.Päivänsankari oli ihan juonessa mukana ja lahjapaperit perinteisesti se hienoin juttu.Untokin käyttäytyi mallikkaasti alkavasta uhmastaan huolimatta.


Äiti oli löytänyt maailman hienoimman automaton kirppikseltä,kernipintaisen kotimaisen,ihanat värit ja kuvista päätellen jostain 50-60-luvulta.Oon etsiny kivaa automattoa kun ne perusmatot on niin karheita ja tylsän eteismattomaisia ja harmaita.Suunnittelin tekeväni itse mutten ole saanut aikaiseksi,mietityttää ruttaantuisiko kangas jos sisällä on täytevanu ja pinta puuvillaa,olisiko toimiva.En (vielä.. :) ) kehdannut omia tuota meille kun Untolla tosiaan on se pieni serkkupoikakin joka voisi yhtälailla mattoa Mamman luona käyttää.Miksei tällaisia enää tehdä,paljon kätevämpi puhdistaakin eikä polvet ja kyynärpäät hieroutuisi punaisiksi pikkuautoilla siinä jyrätessä.

3 kommenttia:

 1. Heippa! Tulin vastavierailulle! :) Ihastuttava blogi sinulla..jään kyllä ehdottomasti seurailemaan! Tuo pieni "kesäkeittiö" on aivan hurmaava. Hmmm..täytyy itsekin kehitellä tyttöselle jotain kivaa ennen kuin leikkimökki valmistuu :) Mukavaa odotusta sinne teille, näytät tuossa kuvassa poikasi kanssa todella upealle masusi kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Minä kanssa löysin kirppikseltä joskus vastaavanlaisen ja tosiaan hirmupaljon kivempi kuin ne tekokuituhärpäkkeet mitä nykyään myydään! Tosin niitäkin on meillä kaksi kun niihin täytyi suostua ennenkuin hienompi löytyi ja eihän niitä ole saanut poiskaan laittaa sen jälkeen.
  Joskus pienenä pojat saivat sellaisen lastenhuoneen automaton (jossa kumipohja) mummilta ja ne on niin yökköjä.."onneksi" siitä irtosi se kumi aika äkkiä palasina, joten oli pakko laittaa pois:D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Lapinka,näillä raskausviikoilla olo ei ole enää kovinkaan hehkeä joten kiva jos edes näyttää siltä :)

  Ja Vintage living; elän toivossa että vastaava osuisi omallekin kohdalle,en kehtaa tuota äidiltäni viedä..

  VastaaPoista