maanantai 5. huhtikuuta 2010

Kylpyhuone-wc
On pieni ja ainoa tila uudessa kodissamme johon en ole järin ihastunut.Suihkukoppi on ahdas,ainakin tällä mahalla,eikä vessankoppero muutenkaan ole mikään insinööritaidonnäyte.Kaakelit on ihan roiskis paiskis seinään lätkitty ja vähäiset kalusteet on niin kaukana omista mieltymyksistä kun vain voi.Tällä nyt kuitenkin mennään.Vaihdoin eilen vihdoin pyyhenaulakon ja näpersin kyltit pyyhkeille.Pehva-kyltistä on jo maalit pyyhkäisty sutuksi,öljyväreillä ja ohuella pensselillä kun tekstit suuressa viisaudessani tein enkä tullut miettineeksi että maalihan kuivuu aikas kauan..Mintunvihreä vanha kippiroskis on Antik-Annasta taannoisen Ikean-reissun yhteydessä ja reissun paras ostos.Matto on Ikeasta vuosien takaa ja jakkaran maalailin vanhassa kodissa viime töikseni.Hienopyykille tein pussukan eilisellä omalla ajallani,ei mene silkit ja villat kuuteenkymppiin vahingossa.Rakastan tuota kangasta keltaisine puineen.Pyyhkeet on Luhdan ja kai ainoat uudet pyyhkeet mitä meillä on,muut onkin vanhoja pellavaisia tai vohvelikankaisia.Piti saada hitunen väriä vessan ankeuteen.

7 kommenttia:

 1. New follower glad to meet you... came over from my sister dustylu...

  VastaaPoista
 2. Pehva ja vieraat vierekkäin - asiaa!!!! x)

  Kaunis pyykkipussi ja hyvä idea!!!

  VastaaPoista
 3. :) Mietin kans et mitä toi kertoo vieraiden arvostuksesta mut onneks siihen pyyhitään vaan sitä jo pestyä pientä ahteria..

  Nice to have You here Donatella!

  VastaaPoista
 4. Hei.Ihania kuvia taas kerran!Annoin sinulle jotakin,käyppäs kurkkaamassa blogissani:)

  VastaaPoista
 5. Söötti tuo mintunvihreä jakkara. Huhuilit jossain aikaisemmassa postauksessa viirinauhasta. Mulla olisi jouten riviera maisonin sellainen sini-puna-valkoinen viiri. Toimitettavissakin helposti kun samassa kaupungissa asumme :-)

  VastaaPoista
 6. Moi. Löysin ensimmäistä kertaa tänne sinun blogiisi. Pidän tästä kovasti. Täällä on paljon kauniita juttuja ja silti niin elämänmakuista touhua. Tulen varmasti toistekkin ja liityin myös heti lukijaksesi!

  VastaaPoista
 7. Hörähdin ihan ääneen nauramaan kun luin tuon Pienen Linnun kommentin "pehva ja viereet vierekkäin - asiaa!!!!" Hihii :D

  VastaaPoista