tiistai 13. huhtikuuta 2010

Vielä vessaistaTänne oli ilmaantunut uusia lukijoita ja tunnustuskin,vallan mukavaa,kiitoksia!Kotiin on ilmaantunut tällainen.Istuin on Pelastusarmeijan kirppikseltä kahdella eurolla viime viikonloppuna ja luotin siihen että sopivaisehko potta kävelee kyllä vastaan joskus.Sopiva löytyi Kierrätyskeskuksesta tänään 80 sentillä.Pelastusarmeijan täti kertoili ostaneensa samanlaisen vaaleanpunaisen pottatuolin tyttärelleen 49 vuotta sitten.Muisteli että potta saattoi olla emalinen muttei ollut varma.Anoppi puolestaan epäili sen olleen muovinen ja tänään löytynyt kahvallinen muovipotta on kyllä täydellisen kokoinen ja muotoinen istuimeen.Testattukin jo ja kelpuutettu.

Tilasin jostain (viidestä?) kirjakerhostani Onnelin ja Annelin,se odottaa sängyn vieressä,josko hetken taas selailisi.Sopii jotenkin ruusukkaisen potan kanssa samaan maailmaan.


4 kommenttia:

 1. <3<3

  (vaik en noin yleisesti oo potta-fani. mut pottalaisen fani kyllä!)

  2 viikkoa ja yksi päivä ja sit tullaan !!!!!!!

  e

  VastaaPoista
 2. Jee,arvaa odotetaanko!Kuvittelen et saadaan teistä seuraa aina aurinkoisina päivinä puistoon :)

  VastaaPoista
 3. Varmasti saatte! Viimeeks tänään haaveiltiin siitä viimeeks :) Jee!

  e

  VastaaPoista
 4. Tuo on Merivaaran 50-luvulla valmistama pottatuoli ja siihen tosiaan kuulu muovinen kahvallinen potta :) Minulta löytyy samanlainen ihanuus! Joka on ostettu vuonna -55

  VastaaPoista