sunnuntai 22. marraskuuta 2009

JouluajatuksiaPaketoin pari ensimmäistä joulupakettia päiväuniaikaan,auringonpaisteessa. Ylellisyyttä..Jouluajatukset pääsi heti valloilleen kun syntymäpäivät satiin ohitettua ja juhlakoristelut riisuttua.Tänä vuonna jotain erilaista jouluksi.Eli sisustuslehtien trendikkäitä violettia,samettia,ainakin jotain värikkäämpää kuin yleensä,perinteiset jouluvärit ei nyt tunnu raikkailta vaan vähän tunkkaisilta vaikka perinteistä nautinkin..Ajasta ja energiasta kiinni mitä saan aikaan.Etsitään koko ajan sitä isompaa asuntoakin ja vietetään joulu mummoloissa joten tuskin kauheen perusteellisesti rakennan joulumaata kotiin tänä vuonna.

Kuvassa vilahtaa uusi kynttilänjalka,toinen niistä.Kupari miellyttää pitkästä aikaa,muttei ehkä suurempina annoksina.Massiivisuus miellyttää myös.

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis kynttilänjalka! Itseltänikin löytyy muutama messinkinen ja tykkään kovasti. Täälläkin on joulutunnelmointi jo ihan täysillä päällä ja kovasti yritän itseäni hillitä etten nyt vielä vallan villiintyisi ;)

    VastaaPoista
  2. Messinkiäkö toi on?Tai ainakin sen värinen?Oon aina luullu et toi on kuparia..Mut onkohan kupari sit punertavampi..Messinki kuulostaa paljon kivemmalta.

    VastaaPoista