perjantai 5. kesäkuuta 2009

Perso(onallisuus)


Teinpä testin,jossain netin ihmemaassa.

Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 100 % Impulsiivinen

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista


Ekstrovertti----------------*----Introvertti
Käytännöllinen----------------*----Intuitiivinen
Ajattelija--------------------*Tuntija
Impulsiivinen*--------------------Harkitsija

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.

Allekirjoitan useammankin kohdan tuosta.Kuulin taannoin tutulta että yhteinen tuttava pitää minua ylpeänä ja kylmänä,vaikken vain rohjennut lähestyä kyseistä henkilöä kun hän ei eleelläkään osoittanut edes huomaavansa että olin liittynyt seuraan.Olen myös opiskeluporukastani se,jota koko luokka piti taipuvaisimpana suuntautumaan työelämässä hömppäterapioihin ja kaikkeen mystiseen haihatteluun.Jokusen kurssin kävinkin mutta toisten hoivailu työksi asti ei pidemmän päälle anna vaan ennemminkin syö voimavarojani,vaikka työ ihan palkitsevaa olisikin.Murheen alhoonkin sysäydyn herkästi pienistäkin vastoinkäymisistä mutta mieliala heilahtaa ihan yhtä nopeasti toiseen äärilaitaankin.Ja tuo sielunkumppanin etsintä ja ko. aiheen pohdinta ja vatvominen on leimannut ikävuosia 15-nykypäivä.
Tästä lisäpontta ammatinvalintakysymysten jatkopohdintaan.Vaikkei nyt ihan pariin vuoteen ajankohtaista ole mut olis rauhallisempi olo kun olis tavoitteet selvillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti