lauantai 27. kesäkuuta 2009

Häät,häät,hohhoijaa..Aikaa h-hetkeen on kuutisen viikkoa ja lähes kaikki tuntuu olevan vielä kesken vaikka paljon on jo tehtynäkin.Tuntuu edelleen että aika loppuu kesken ja jotain unohtuu varmasti.Isoin,kirjaimellisesti,este häiden onnistumiselle olen tällä hetkellä minä itse,pukuun vaivatta mahtuminen ei ole yhtään lähempänä onnistumista kun stressaantuneena oon nassuttanu suklaata ja itsepetoksen vallassa kuvittellu kaventuvani ihan vaan mystisesti itsestään.Lenkillä tuskailtu kyllä kohtuu napakasti ja ruokavalio koostunut lähinnä (kevyt)fetasalaatista mutta silti kauhistuttaa ajatus hääpäivän aamusta kun vetoketju jää puolitiehen..

Miehelle löytyi tyylikäs kotimainen puku ja kaikki oheistarvikkeet hääasukseen.Itselleni kengät häihin, 20% alessa mutta hintaa jäi silti aika lailla.Ainoat kokoaan joten en uskaltanut jäädä odottamaan josko hinta alen loppua kohti vielä tippuisi.Tosi hyvät jalassa,korotkin maltilliset.Ja kun värikään ei oo ihan arka valkoinen niin jatkokäyttöäkin löytynee,Noa Noan parin mekkosen kanssa ainakin.

Vielä on juomanhakureissu Tallinnaan tekemättä,juomamäärät laskematta,hääauto-asia ihan auki,pojalta puuttuu neuletakki,kaikkien tahojen kanssa tarkistettava varaukset,kirkollinen puoli suunniteltava,ohjelma lyötävä lopullisesti lukkoon,askarreltava ohjelmalehtisiä,menuja,pöytäkarttaa,musiikkia hommata soitettavaksi,iltapala-asiat suunnitella loppuun,kampaus suunnitella,kukkia tulossa anopin pihalla jos itävät joten sekin vielä epävarmaa,kimppu pitäisi tilata jos edes haluan perinteistä hääkimppua..Syke tihenee kun häitä ajattelenkin.

Ei haluttu kovin virallista ohjelmaa,ei mitään leikkejä,minuuttiaikataulua eikä sukkanauhan heittoa.Musiikkia ja jokunen puheenvuoro luvassa,kaasot ja bestman koostaa polttareista jotain ja käly miehensä kanssa valokuvaesityksen.Sapuskaan on panostettu eniten,toki nesteytyskin hyvin huomioitu.Kunhan kirkollinen osuus on ohi niin loppu sujunee omalla painollaan..

Päikkäreiden lähtee poikanen taas mummolaan,ihan hävetti kysyä..Anopilla lomaa rippeet jäljellä eikä ole tainnut viettää päivääkään siitä omassa rauhassaan itse keskenään.Väittää kyllä ettei haluaisikaan mutta epäilen hiukan että on vaan niin kiltti ettei viitsi kieltäytyä kun hoitajaksi pyydetään (etenkään kun äänestäni epäilemättä paistoi huonosti peitelty into ja toiveikkuus päästä BB-festareilla käymään).Ihana nähdä paria ystävää pitkästä aikaa kunnolla ja nauttia helteestä (jota luvattiin,nyt kyllä ripsii vettä ja on kuuma ku saunassa) terassilla.Hääangstit jatkukoon maanantaina!Tosin sen verran on vielä häät takaraivossa että ostin tytöille viemisiksi testatakseni useammankin kehumaa Fresitaa.Josko sitä sitten häihinkin.

3 kommenttia:

 1. Kauniit kengät.

  Nyt vaan sisulla suklaat pois ja sujahdat mekkoosi suit sait!

  VastaaPoista
 2. Tulin kyylimään kuulumisia :) Ihan pakko kysyä, ethän vaan ostanut tuota Unton uutta sänkyä Kontista? Oliko niitä kaksi ja päällekkäin? Mie itkin verisiä kyyneleitä kun en ostanut sieltä vastaavan näköistä sänkykaksikkoa, ja seuraavana päivänä ne oli menny. Tunnusta, jos se olit sie! :D Mukavaa kesää ja nou ressiä häistä, viettäkää ihana ja ikimuistoinen päivä!

  VastaaPoista
 3. En ollu mie,kyttäilin kyllä sieltä pidemmän aikaa mut tuo kaksikko on menny ihan ohi silmän.Huuto.netistä löytyi ja viel kotiin kuljetettiin,25e joten varsin tyytyväinen oon.Jarna; viikonloppuriennoissa dietti 'vähän' kärsi mutta illan mittaan selattuani vanhoja valokuvia kaverin kansiosta sisuunnuin sen verran muodonmuutoksestani et eiköhän se terve elämä taas huomenna ala..

  VastaaPoista