tiistai 23. kesäkuuta 2009

PerheLaatuaikailtu miehen vapaapäivät.Sataman Hiekkalinna katsastettu pari kertaa uudelleen (pallomeri herättää edelleen silkkaa kauhua).Kotipihaulkoilun lisäksi käytiin retkeilemässä uskomattoman rehevässä vihreydessä; vanhoja huiman korkeita puita ja kostean metsäistä hiljaisuutta.Myös liikennepuisto katsastettiin juhannuspäivänä,jolloin oli autiota eikä polkuautoja saanut lukkojen takaa.Sinne mentävä siis uudelleenkin.Samalla reissulla ajeltiin ennalta tuntemattomia asuinalueita läpi ikkunaostostellen omakotitaloja.Tai edes isompaa vuokra-asuntoa.Tänään pulikoitiin (asianmukaisesti varsin varusteltuna),soviteltiin äidin nakkikaulakorua,uutta pisarapaitaa ja tädin punaisia kenkiä.Unto sai myös uuden sänkynsä (parempia kuvia kunhan saan päiväpeiton tehtyä) ja unii jo siinä,väsytystaistelun jäljiltä.

5 kommenttia:

 1. Ai teillä on jo isojen poikien sänky..koskahan mekin..selkä alkaa oleen sökö! Mutta voi sitä rundaamista jos ei jannu siellä pysy. Meillä esikoinen viihty tosi pitkää pinniksessään ja mahtui vallan hyvin eikä koskaa halunnu pois joten nukkui siellä varmaan yli 2v asti..

  VastaaPoista
 2. Vahingossa eksyin lukemaan blogiasi. Ihanat sivut. Ja miten suloisen pienen ihmisen oot saanu päiviäsi ilostuttamaan. Tuttuja ollaan ala-aste ajoista. Oli ihana lukea kuulumisiasi.
  Ihanaa kesää ja onnea tuleviin häihin.
  T:Sanna
  p.s meidän pojat taitaa olla melkein samanikäiset.
  Meidän on marraspoika.

  VastaaPoista
 3. Siis Sanna!Jos siulla oli sillon ala-asteikäisenä cavalierkingcharlesinspanieli tai jotain sinne päin niin oot se Sanna joka ekana tuli mieleen :) Ai ku hauska kuulla siusta.Ja Untokin on marraskuun poikia!Missä päin asut nykyisin?Laita vaikka sähköpostilla lisää jos huvittaa; rimpsukaisa@gmail.com (en vaan just ikinä muista lukee tuota postia et jos vastailu kestää ni älä ihmettele..)

  VastaaPoista
 4. Pieni Lintu; poika on nyt kolmet unet nukkunu (siis alottanu nukkumaan,yöllä vaatii vieläkin viereen,hemmoteltu vauva/heikko äiti)eikä oo pois pyrkiny.Laitaa on just sen verran ettei pääse tippumaan eikä kyl kovin hyvin sänkyyn ja poiskaan kun sänky on sen verran korkea et jää mahastaan reunalle keikkumaan..Ajattelin kans selkääni,yks syy sängyn vaihtoon,muttei tuo oo yhtään helpompaa nukutella tuohonkaan.Niin ja Unto ei oikein enää mahtunu pinnikseen,pyörii niin et heräs aina poikittain raivoomaan kun ei saanu oikastua jalkoja.Joten aattelin että yötkin vois rauhottua.No,ei ihan vielä.

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kivoja kuvia! Tosissaan on vihreätä, sade tekee hyvää luonnolle vaikka itseään ärsytti juhannussadekelit.

  VastaaPoista