torstai 16. huhtikuuta 2009

Uusi kamera!


Huomaa koura/ote;lähes pro.Yllättävän painava ja iso mötikkä,käsittely vielä honteloa.

Oon haltioituneena napsinu kuvia ympäri kotia ja selannu ohjelehtistä.Ihan eri luokkaa kuin entinen kamera.Joka oli jo tosi entinen,aikoinaan hyvin palvellut,nyt jo loppuun kulutettu.Uudessa on niin paljon toimintoja että kestää aikansa tulla tutuksi.

Pari testikuvaa,eka otettu pölynharmaan pesemättömän ikkunan läpi pihalta,tosi tarkkoja kuvia kaukaakin (kun en oikeesti kuvaamisesta mitään tiedä enkä kameroista,moni voi olla toista mieltä..),ihan uusia maailmoja aukeaa!Kuvat näyttää nyt siltä miltä pitääkin eikä siltä kuin linssin eteen ois venytetty harmaat 40den sukkahousut.Värejä!

3 kommenttia:

 1. Oi kun helmee tuon uuden kameran saaminen! Onnittelut siitä! Sitä päivää odotellessa... Kovin tutuilta nuo kuvat näyttivät, kun meillä nääs karhulat ja riihimäet myös täyttävät paljon paljon asuinpinta-alastamme :D

  Joko hääressi yhtään purkautunut?? Hyviltä nuo suunnitelmat ainakin kuulosti ja hyvin suunniteltuhan on... Mutta sen verran voin ainakin vinkata, että ei kannata ihan viime päiville jättää paljoa tekemistä. Mitä enemmän voi ottaa ihan vaan rennosti paria päivää ennen, niin itekkin on paljon levollisemmin mielin :D nimim. omat häät kokeneena ja muutamat sivusta seuranneena :D

  VastaaPoista
 2. Onnea uuden kameran johdosta, itse kyllä vannon Nikonin nimeen mutta.. ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos,kuulostaa melko materialistiselta sanoa että uusi kamera paransi elämänlaatua..Ja KukkaRullaMaaria;pidän vinkin mielessä,olis kiva että hääpäivästä jäisi hyvät muistot stressin sijaan mieleen.Meillä on Karhulaa ja Riihimäkeä parveke täynnä kun tulevat hääkoristelun osaksi mutta keittiössä myös pitkä rivi jauhoilla ym käytössä,saunassakin yksi kynttilälyhtynä.

  VastaaPoista