keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Pipiöykky


Pojalla lämpöä just kun viikonloppuna olis se Helsingin reissu.Pääseehän sinne myöhemminkin,mut millon lie sopii kaikilla aikataulut seuraavan kerran yhteen ja vielä niin ettei olis just loppukuun kituutuspäivät käsillä.Sormet ristissä että pieni pipiöykky tervehtyisi perjantaiksi.Kuumottava,punaposkinen,vetelä,väsynyt ja naukuvainen,sylissä muhisi vaan.Paitsi kuumeen laskiessa hirveitä spurtteja ja kohta taas väsyy.Makuuhuoneessa roikkuu märkiä Carmoliksella hölvättyjä harsoja kostuttamassa ilmaa,olohuoneessa palaa tuoksulyhdyssä hengitystieinfektioihin ja vilustumisoireisiin tehoava eucalyptus(jota myös suihkin suihkepullosta ympäri kämppää koska sen pitäisi tappaa bakteereja huoneilmasta ja suojata tartunnoilta),poika tuoksuu Sri Lankalle(opiskelijavaihdossa ollessani ostettulle yrttisalvalle) ja on tuoreella appelsiinimehulla kyllästetty.Kaikki poppakonstit ja supot käytössä.

Piristystä neljän seinän sisällä vietettyyn päivään toi Toastin kuvasto,joka vihdoin saapui.Tunnelmaltaan ihania kuvia,kaunis värimaailma mutta aika tyyristä.Silmäniloksi tosin tilasinkin.Painettu paksulle kartongille,kestää selailua ja hipelöintiä.

3 kommenttia:

  1. Oivoi..pikaista paranemista sinne!!! Täällä juuri ja juuri ollaan itse tervehdytty. Otrimer keittosuola-nenäsuihke on hyvää! ..ja Nasolinillaki on jotain, mutta taisi olla 1v eteenpäin suihke, kuinka pieni teillä onkaan?! Kirjoja sängyn jalkojen alle myös, että nenu pysyy auki..kova vahtiminen vaan, että ei käänny pää alas päin sitten jos kovasti möyrästää sängyssä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pienilintu.Unto on 1v5kk,täytyy kokeilla suihkeita,taitaa olla vaan keittosuolatippoja nyt,enkä tiedä onko nekään enää käyttökelpoisia.Nukkuu edelleen suurimman osan yötä vieressä,tyynyn päällä kohollaan nyt joten kierii vain päälle,helppo vahtia..

    VastaaPoista
  3. No teidän poitsu onkin sitten kuukautta vanhempi mitä meidän nuorempi. Toivottavasti siellä voidaan jo paremmin!

    VastaaPoista