torstai 19. maaliskuuta 2009

Uimamaisteri

Unto kävi ekaa kertaa uimahallissa,mukana kummityttöni äiteineen.Piristävää vaihtelua arkeen.Eikä edes pelottanu vaikka kaikui ja kohisi.Eikä pissinyt altaaseen.Parasta oli altaasta ylös kiipeäminen,suihkussa äitiin maastoutuminen ja ehdottomasti myös nakut mummot.Mummot taisi olla ihmeellisintä koko reissussa.Herrasmies naistenosastolla sai osakseen hyväksyvää huomiota,harvemmin kai kukaan niin avoimesti ihailee mummoihmisten pehmeitä kohtia.Unto pitää pehmeistä kohdista,äidistäänkin niitä löytyy.


Mummoja ohoi,älä äiti häiritse stalkkaustani sen kameras kanssa.Pullealla kädellä vilkutti altaalle kun kolmatta kertaa lähdettiin löylyihin.Pukuhuoneessa natusti perunalepuskaa ja mehua kun äiti pukeutui ja ehtipä kärppänä syöksyä varmuudenvuoksirusinoiden kimppuunkin.Sai itse askin auki ja työnsi kiireellä pari isoa kourallista suuhunsa syyllinen ilme naamallaan.Syöttötuoliinsa meinasi nukahtaa ja nyt jo tuhisee äitin paikalla.Taidan mennä viereen ja nuuhkia kloorin- ja omenashampoon hajuista päätä.

1 kommentti:

  1. Onpa suloinen pikkumies ja varmasti oli uimahallissa mukavaa... rankan päivän jälkeen onkin ihanaa tuhisevana nukahtaa : )

    Aurinkoista viikonloppua!

    Kirsi

    VastaaPoista