keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Silkkitunika,kaavoja ja Tao Tao

Pitkästä aikaa tuloksellinen kirppisreissu,rusinoiden hiljentämä poikakin käyttäytyi mallikkaasti.Pari päivää puskenut peikkona hampaankulmaa ikenestään,ehkä nyt alkaa helpottaa.

Löysin ihanan silkkipaidan/tunikan itselleni,3e ja ehkä paras löytö näistä kaikista,vanha meikki- tms. pussukka.Ihan parhaat värit,keltaruskea kuviointi ja sininen vuori,ei yhtään sovi yhteen ja just siksi niin hyvin sopiikin.Materiaalikin on hauska,sellaista kumimaista pampulaa tuo pinta.Hyväntuulisuuspussukka,ei voi olla huono aamu kun tuolta sinisyydestä onkii meikkinsä.1,70e,sopiva hintakin.


Vanhoja kaavoja lastenvaatteisiin ja itselle.En ole vielä edes avannut,saa nähdä osaanko käyttää,olis eka kerta kun kaavojen mukaan jotain teen.50snt per kaavapussi,en tiedä yhtään mitä näistä yleensä maksetaan mutta mielestäni oli edulliset.Tuollaista mekkoa tekis mieli kokeilla tehdä ja ehkä pojalle takkia.Pari kirjaa,Grimmin veljesten ja H.C. Andersenin satuja samassa niteessä,ostin ihanan kuvituksen vuoksi vaikka samoja satuja taitaa jo löytyäkin.4e,aika kipurajalla mutta joutsenkuva sai tekemään ostopäätöksen.Lisäksi häiveitä omasta lapsuudesta tuova Maija Mehiläinen,sarjakuvaversiona,20snt,oli pakko ostaa.


Täkki.Mies manasi nähdessään,oli kuulemma sovittu ettei täkkejä enää haalita lisää.Muistan kyllä keskustelun peitteiden tarpeesta ja tarpeellisuudesta mutta muistan myös etten yhtynyt mielipiteisiinsä.5e,kohtuuhintainen.Sulloin äkkiä koneeseen,puolison epäilyt siitä että joku naureskelee partaansa saatuaan rahaa kusisesta koiranalustastaan jäivät vähän kaikumaan korviin vaikka täkki siisti olikin..Kuva on huono (kuten kaikki kuvat,kamerasta johtuen,kuvaajahan on ihan virtuoosi),otin niin kaukaa ettei kuvio erotu kunnolla,myöhemmin parempia otoksia,kunhan pääsee peittopinoon.


Poika himoitsi puisen ankan,kehittynyt maku jo nuorella iällä,ei mitään kiinalaista muovikrääsää,toteaa ylpeä äiti ja kompastelee kyseisiin muovimötkäleisiin päivät pitkät.2e.Vetonaru pitää kehitellä vielä,värit on kivat eikä haittaa vaikka edelliset omistajat ovat jättäneet elonmerkkejään.


Ruokakaupasta tarttui mukaan ostohuumassa hunajankeltainen kynttilä ja narsissiruukku,en malttanut enää odottaa pääsiäisempiä aikoja.


Maija Mehiläisen esiinnostamassa nostalgisuudessa päässäni soi nyt tämä;

'Missä salo sinertää,
ja nurmi on kauniin vihreää,
ja kaikki on niin rauhaisaa.

Hiljaa puro solisee,
ja kauniit kukat kuiskailee,
ja elämä on leppoisaa.

Siellä Tao Tao, pieni Tao Tao, pieni pandakarhu on.
Siellä Tao Tao, pieni Tao Tao, pieni pandakarhu on.

Missä salo sinertää,
ja ruoho on kauniin vihreää,
ja kaikki on niin rauhaisaa.'


Tahdit tuo mieleen tarhatossut,punaisen hameen jossa oli valkoisia sydämiä,äidin tekemän lötköttävän pehmopupun ja lettikiharat jotka tuoksui hoitoaineelta.

2 kommenttia:

 1. Aivan ihania löytöjä olet tehnyt! Itse tykkään kanssa noista vanhoista satukirjoista.

  Pisti kyllä nauramaan tuo miehesi kommentti noista peitoista :D Meillä ei nyt ihan samoilla sanoilla ole tullut tekstiä miehen suusta, mutta noin niin kuin ajatuksen tasolla kumminkin :D No mutta kaikkea ei voi vaatia eikä tarttekkaan ymmärtää. Enhän minäkään edes halua ymmärtää kaikkia hänen juttujaan :D

  Mulla kanssa narsissit voipytyssä. Sopii tosi nätisti!

  VastaaPoista
 2. Ihan samoilla linjoilla KukkaRullaMaarian kanssa! Ihanuuksia olet löytänyt!
  Kaffeet meinas purskua hampaitten välistä kun pääsin täkkiosioon! :D Kuulosti jokseenkin tutulta. Meillä ne vain on tyynyt...

  VastaaPoista