maanantai 2. helmikuuta 2009

Talven valkoista

Ulkoiltiin tänään ensimmäistä kertaa viikkoon,oli ihana saada posket punaisiksi!Tälle viikolle ei juuri muuta ohjelmaa ole kuin parantuminen ja normaaliin arkeen palailu.Tuntuu suorastaan ylelliseltä päästä ruokakauppaan huomenna.Bussilla nälkäisen ja väsyneen pojan kanssa takaisin päin tullessa kauppakassit ranteessa roikkuen voi viehätys jo vähän laantua ;) Mutta jos oikein on olo kohentunut niin voisi piipahtaa samalla reissulla kirppiksellä,se kylän paras kirppari kun on kaupan vieressä.Harvemmin näin kauaa,yli viikkoa,meneekään ilman kirppiksellä luuhaamista.Poikakin on jo niin tottunut ettei juurikaan protestoi,etenkään jos saa maissinaksun käteensä ja vaunut liikkuu tasaista tahtia hyllyjen välissä.Huomenna voisin löytää keväisen vanhan koulun opetustaulun,vanhat harmaat tai punaiset huopatossut itselleni,puisen nuppipalapelin pojalle ja vaikkapa vanhoja pitsejä.Sellaista siis ostoslistalla,raportoin huomenna miten onnisti.
Loppuun vielä talvisen vaaleita kuvia pakkaspäivän kunniaksi.Keittiön hyllyltä pyyhepinoa,näkymää parvekkeelta,eteisen peilin kulmaa tilpehööreineen ja tällä hetkellä seinällä oleva sesonki-opetustaulu,joka siis saisi vaihtua kevät-tauluun lähikuukausina.
1 kommentti:

  1. ihania piristeitä nää rimpsukaisan päivitykset ;) koitan tässä opiskella samalla. hurjan tehokasta, kun samalla blogilistat sun muut avoinna :D

    pyyhekori sulo-pyyhkeineen ja purkkeineen on ihq! hehe. ja keinutuoli -kuva kanssa!

    pusuja pikkuiselle,
    tädiltä.

    VastaaPoista