tiistai 3. helmikuuta 2009

Kirppisjuttuja ja auringonpaistetta

Ihanaa päästä ulos,poikakin nautti naama punaisena touhottaen ja aurinko paistoi,ihanainen päivä!Tänään siis 'pitkästä aikaa' kirppiksellä ja toki jotain tarttui mukaankin.Suloiset lasten sandaalit,joille ei kylläkään ole vielä sijoituspaikkaa ja Sian pampulainen köynnös joka on mielestäni jotenkin talvisen huurteisen näköinen vaikka varmaan on kesään tarkoitettu.Vanha pellavapyyhe on myös kirpparilta mutta lankarullat on huuto.netin kautta ostettu ja kotiutuivat nekin tänään.Vaikkei mitään edellisessä postauksessa mainittua tullutkaan vastaan niin varsin tyytyväinen olen näihinkin.Poika kun rauhoittuu sänkyynsä niin vaihdan nuo köynnökset joulun alla ostettujen käpyisten havuköynnösten tilalle.Ja koetan etsiskellä sitä keväistä opetustaulua,se jotenkin nyt pyörii mielessä vaikkei sillä kiire vielä olekaan,vielä saa seinällä pupujussit hangella nakottaa.
6 kommenttia:

 1. Hei,

  Kiitos vierailustasi blogissani.
  Sinulla täällä suloisia kuvia, tulen uudestaankin.

  Kirsi

  VastaaPoista
 2. Heips! Nauratti tuo sun sanontas itestä alussa, että monenlaista on kesken, ikinä ei tuu valamista! Voi että mää oon iha samanlainen! Tervetulua kirijottellee tänne tievon valtaväylille, näin vähä myöhäsä, mutta aiemmin en oo täälä käyny!

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi täällä odottamassa:)Ja kirppisjuttusi ovat ihanat!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa,täällä on käynyt vieraita!Kiva kun jätitte kommenttia!

  VastaaPoista
 5. Vanhan kasvi- tai eläinaiheisen opetustaulun haluaisin minäkin, mutta olen tähän mennessä törmännyt vain uskonnollisiin. Kuulostaa tutulta tuo lapsenhoito+kirppikset - itse kävin äitiyslomalla joka viikko jossain kirppiksellä pojan kanssa! :)

  VastaaPoista
 6. Noita opetustauluja on jo kertynyt useampi,ne on vaan niin tunnelmallisia kun tietää että pienet päät on opetelleet niistä oikeasti pupun talviväritystä ym.Elämä 30-luvulla tuskin on ollut helpompaa kuin nykyisin mutta yksinkertaisempaa ehkä ja jotenkin se mennyt aika henkii noista tauluista..

  VastaaPoista