torstai 5. helmikuuta 2009

Pilkkuja,pitsiä ja kärpässieniä

Posti toi punavalkoista pilkkukangasta tänään ja sain lisäiltyä vanhoja pitsejä noihin aiemmin esiteltyihin puupuoliin.Tällaisia pikku kärpässieniä olen virkkaillut,ajattelin laittaa avaimenperiksi ja myyntiin.Tarkoitus olisi nyt aloittaa oikein ison sienen virkkaaminen,haluan pojalle sellaisen sängylle sitten joskun kun saa oman huoneen.Sitä punapilkullista kangasta aion käyttää myös pojalle tuleviin tyynyihin ja lisäksi tilasin suloista vihreää bambikangasta lisukkeeksi,saa nähdä meneekö läpi vai onko liian tyttömäistä miehen mielestä..


Pitkästä aikaa käytiin pojan kanssa ihan oikeissakin kaupoissa,vaatekaupoissa siis ja löysin mekon jossa on näin suloinen kaula-aukko.


Oli vielä 30% alessa kanta-asiakkaille.Valta-osa vaatteista tulee ostettua kirppiksiltä tai nettihuutokaupoista toki ihan hinnankin takia mutta niistä tuntuu löytyvän myös vähän yksilöllisempää tarjontaa kuin isojen ketjujen liikkeistä,joista tämän kylän tarjonta koostuu.Ja toki etunsa on silläkin että kotona saa kaikessa rauhassa koneen ääressä plarata kuvia kun taas kaupoissa on maissinaksu- ja leluarsenaali oltava melko kattava jotta reissu sujuu ilman raivareita.Ja joka liikkeeseen ei rattaiden kanssa edes selviä tai viimeistään sovittamisen joutuu suorittamaan omien vaatteiden päälle liikkeen nurkassa peilin edessä kaikkien pällisteltävänä..Tilasin muuten hääpuvukseni ensi kesänä tulevan mekonkin vain yhden kuvan perusteella.Hiukka jännittää,ei ole vielä nimittäin saapunut,näinä päivinä odottelen.

Kirjastossa tuli käytyä myös,katseet selvästi jo keväässä,ihanan heleitä värejä.
Nyt äkkiä tv:n ääreen,Teho-osasto on pyörinyt jo vartin!

4 kommenttia:

 1. iik, ihania sieniä! mie tilaan ja ostan sitten tuommosen :) tuo mekko on hurrmaava, mistä sen löysit? jos bambikangas ei mene läpi, niin täällä yksi täti voi pitää siitä kankaasta huolta :D

  t.e

  VastaaPoista
 2. Mekko on ihan vaan Lindexiltä,hintaa jäi n. 20e sen alennuksen jälkeen.Mut oli vähän Noa Noainen.. :)

  VastaaPoista
 3. Ihkuja sieniä - olet sinä ahkera ja taitava!!

  VastaaPoista