maanantai 9. helmikuuta 2009

Lapsellista

Lähiaikojen kirppislöytöjä ja lahjoja,kaikkea kivaa pienelle.Lastenhuonetta ei tässä pikkukodissa ole mutta joskus tulevaisuudessa kun sellainen saadaan pojalle niin onpahan rekvisiittaa valmiina.

Herkullisen räikeä pikku peitto,vaikka nukeille tai seuraavalle vaunuissa unijalle sitten joskus.En yleensä innostu ihan noin riemunkirjavista jutuista,mutta tässä oli jotain ihanaa.


Joku on ihan ite neulonut pupunpötikän,on vähän Cath Kidstonin neulottujen lelujen oloinen. Ja joku muu on ommellut Tildan isopyllyisen hevosen.
Harvemmin törmää kivoihin lasten retrokuoseihin mutta tää on ainakin sinnepäin.Kuva vaan on liian 'aurinkoinen' enkä ehdi uutta nappaamaan..


Nuhruinen nallukka on menossa pesukoneeseen ja nappien vaihtoon.Sain kälyltä jouluna ihania katajaisia nappeja,nalleen päätyy muutama niistä.Sienijakkara on joululahja mammalta.


Hattvatti on samaisen kälyn kaverin tekemä ja kotiutui ristiäislahjaksi.Odottaa vielä käyttöönottoa,napit kun päätyisivät vielä suuhun.Retronallen on pojan serkku äiteineen tehnyt viime jouluksi,hyvin mieluinen retuutettava on.Ja esitellään nyt ite pehmolelujen omistajakin,eli Unto 1v 3kk.Käytiin tänään ekaa kertaa avoimessa päiväkodissa ja taitaa jäädä viimeiseksikin.Uaah,not my cup of tea!Unto kyllä viihtyi,touhotti menemään ihmeissään kun oli uusia leluja ja hurja vilske mutten itse kestä vastaavaa viikottain.Ei osunut oikein samanhenkistä seuraa.Itse kun en jaksaisi puhua vaippamerkeistä tai tarjousnakeista sen kerran kun kotoa pääsen muita samassa elämänvaiheessa olevia aikuisia tapaamaan.Onneksi pojalla päikkäriaika lähestyi niin oli hyvä syy liueta paikalta..Mutta tulipahan testattua.

2 kommenttia:

 1. hei mussut,
  mukavaa tätä viikkoa :)

  kivoja löytöjä. tuo sienijakkara on aarre :) unto on ihanan raidallinen tuossa alemmassa kuvassa, hih :D


  K.Ä.L.Y

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo sienijakkarasi. Olen kovasti etsinyt moista joten röyhkeästi kysyn, että voisiko äidiltäsi saada vinkkejä mistä sellaista etsiä? :)

  Kati

  VastaaPoista