perjantai 1. maaliskuuta 2013

Lastenhuone


Viime viikonloppuna muutettiin,kaksi lastia kuorma-autolla ja ulkorakennus lattiasta kattoon täynnä tavaraa,pahvilaatikoita,remonttiroskaa..Vähitellen raivataan,sisätiloissa ei kuitenkaan ole enää laatikoita purkamatta,vaatehuolto onkin sitten toinen juttu,kapeaa,korkeaa,vanhaa vaatekaappia saa tarjota!

Lastenhuone on lähestulkoon valmis,verhotanko ja verhot puuttuu,seiniltä jokunen pikkukaappi ja naulakko mutta ne laitetaan kun tavaroiden järjestys on varma,tuohon kuviosovitettuun tapettiin ei tee yhtään mieli porailla tarpeettomia reikiä :) Vielä tulee hetkittäin remonttimuistumia tapetoinnista,jään tuijottamaan jotain tapetin saumaa tai portaiden maalipintaa mutta pääsääntöisesti alkaa tuntua jo kodilta.Katse osuu keskeneräisyyksiin mutta ihan vielä ei ehdi niihin puuttua.Lastenhuoneesta puuttuu listat kulmista tapetin päältä tuolta syvennyksestä,ne olisi aika pian tehtävälistalla ettei tapetti ehdi revetä kolhuista.

Meillä on makuuhuone ja lastenhuone yläkerrassa,nukutaan kaikki siellä ja lapsilla on alakerrassa lisäksi oma kaappi leluille niin ei aina tarvitse leikkiä ylhäällä.

Lapsilla on sopeutuminen ottanut tiukille,uhma x 10 ja vähän kaikki kiukuttaa ja itkettää mutta nyt vajaassa viikossa ovat rauhoittuneet.Tavarat löytyy jo tutuilta paikoilta,yläkerrassa ei pelota olla itsekseenkään ja pihakin alkaa vaikuttaa aika kivalta.Maanantaina koitetaan ehtiä perhekerhoon parin kilometrin päähän,josko tutustuttaisiin muihin lapsiperheisiin.
Talon ylivoimaisesti värikkäin huone,hempukkavärejä lähes liikaakin mutta muu koti tasapainottaa vähän aikuisemmilla väreillä :)

9 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiinmuuttaneille...ne on ikimuistoisia hetkiä...ne alku ajat muistaa valonmäärän ja lämpötilat...jälkeenpäin kuin eilisenpäivän...eka yöni täällä omassa tuvassani ...kun täällä ei ollut vielä jääkaapit/sähkölaitteet päällä ..lokakuun pimeys...heräsin yöllä ihan kuin oisin leijunut jossain hiljaisuudessa/mustassa...mieletön tunne kunkaupungista maalle muuttajia oltiin!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kotoisalta näyttää! Edellinen kotimme oli samantyylinen ja tuohon lastenhuoneen syvennykseen aina suunnittelin linnanmuureja vanerista. Haaveksi jäivät, mutta eihän haaveet ole huonosta, vaikka eivät toteutuisikaan.
  Iloa sinne uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Ihana lastenhuone! Meilläkin on kohta lastenhuoneen remontti vihdoin tulossa, punnitsen että onko tuollainen kuviollinen tapetti kaikilla seinillä omaan makuun liian voimakas, että pitäiskö olla kuitenkin valkoista pohjavärinä. Mutta kuitenkin tuo aina toisilla näyttää ihan hirmu ihanalta. Nyt meillä on vaan yhdellä seinällä nastoillavedetty ratkaisu sellaista voimakasta vanhaa tapettia:). Yksi varteenotettava vaihtoehto mulla on, että ajattelin tehdä tapetin myös itse.
  Oon hetken seuraillut blogiasi ja tuntuun niin tutulta, että laitoin sut oman uuden blogini blogipalkkiin! Mä myös kirjoitan lapsukaisistani mussukoista, kodin ohella. Paljon onnea uuteen kotiin teille!

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin! Ihana lasten valtakunta.

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka suloinen lastenhuoneesta tuli! Onnea tuhannesti uuteen ihanaan kotiin!!!

  VastaaPoista
 6. Ihan täydellinen lastenhuone, eikä yhtään liian hempukka! <3
  Miten mulle tuli pakottava tarve päästä käsiksi Onnin huoneeseen.....

  Kivaa viikonloppua ja ONNEA uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 7. Niin kaunista. Oikea lasten valtakunta. Kyllä tuolla kelpaa talostella:) Ois mukava nähellä kuvia muualtakin kodistanne. Ja onnea uuteen kotiin. -Kristiina-

  VastaaPoista
 8. Löysin sattumoisin tänne blogiin toisen blogin kautta (nähtiin viimeksi vaaleanpunainen puutuolin merkeissä ;) ) ja onneksi löysin, ihanan näköistä on uudessa kodissa :) Meneekin hetki ihastellessa postauksia.

  VastaaPoista
 9. Ai ku hauskaa Mari!Tervetuloa :) Toistekin,varaston tyhjennys ei etene vielä,helkutin talvi häiritsee kylmätiloissa rymyämistä.

  Kristiina,Kiitos!Kuvia tulee,heti kun on vähän valmiimpaa.Näitä pikku neliöitä ilmeisesti suhrataan kuin sitä Iisakin kirkkoa..

  Katri;Kiitos!tapettirullat polttelee kaapissa että alakerrankin kimppuun pääsis mut varmaan sen vuoden saa vielä odotella.lattiat kuntoon ensin,pöh.

  Ruususuun äiti ja Johanna;kiitos,vähitellen on kotiuduttu ja lapsetkin jopa hetkittäin leikkii tuolla eikä levitä leluarsenaaliaan olohuoneeseen :)

  Kaardemumma;itsetehty tapetti kuulostaa ihan täydelliseltä!Sais just sitä mitä haluaa.Edellyttäen että osaa :) Onhan toi tapetti aika kaikennielevä mutta lastenhuoneesta halusin värikkään ja iloisen.Hetkittäin epäilyttää vieläkin tuo valinta :)

  Peurankello;great minds think alike :) Oon suunnitellu kotileikkejä ym varten vanerista tehtyä taitettavaa seinää tuohon aukkoon,ovi ja ikkuna siihen.Mutta linnanmuurihan olis sata kertaa parempi idea,tuo kun on Unton aluetta niin tuskin siellä paljon nukkeja hoidellaan.

  Milla;sellasta vauhtia on edenny talon ostaminen ja remontti ja muutto ettei ole oikein ehtinyt pysähtyä vielä tunnelmoimaan.Lapsukaisilla alkaa vasta nyt olla sopeutuminen siinä vaiheessa että muuhunkin jää energiaa kuin tappelupukarien erotteluun :) Mutta on tää ihanaa,oma tupa,oma lupa..

  VastaaPoista