sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joulumielenrauhaa!

Kiitos teille jotka mukana vielä olette pysyneet vaikka kovin hiljaista on ollut jo tovin.Vuodenvaihteen jälkeen saattaa olla enemmänkin kirjoiteltavaa ja kuvattavaa,uudella innolla :)


Meillä on pienimuotoinen perhejoulu tulossa,ensimmäinen oman perheen kesken.Joulurauha ei ihan vielä tänään tänne laskeutunut kun kaksi yli-innokasta tonttua odottaa paketteja,pukkia,suklaata,joulua ja ajeltiin joulupaketteja jakamassa naapurikaupungin puolella.



Kinkkua ei paistettu ja Saarioisen äidit tekee laatikot tänä vuonna,kuusi on koristeltu ja kerran jo melkein kaadettukin.Toivottavasti ensi vuonna ehdin laitella itse kaikki jouluruoat ja intoa koristeluun ja näpertelyyn on enemmän.Nyt viimeisiä lahjoja paketoimaan glögin voimin :)


Joulukortissa meille toivotettiin  joulumielenrauhaa ja sitä toivon minäkin teille!

8 kommenttia:

 1. Ihanaa ja rauhaisaa joulunaikaa teille ♥ Täälläkin kaksi yli-innokasta hyppinyt jo pari päivää seinille...

  VastaaPoista
 2. Joulumielenrauhaa sinullekin ja mukavaa omaa Joulua teidän perheelle!
  Muistahan palata ensi vuonna näppäimille, ollaan jo odoteltu:D

  VastaaPoista
 3. Niin soma blogi ja tuo bannerikuva <3 Mie oon toipumassa rajusta vattataudista ,onneksi löytyy blogeja luettavaksi <3

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti on ollut rauhaisa joulu teilläkin!
  Nina, hui,vatsatautia on näemmä tänä jouluna ollut liikkeellä,ei täällä päin kaiketikaan mutta 'blogimaailmassa'.Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Hyvää loppu vuotta ja kaikkea hyvää pian alkavaan uuteen vuoteen♥

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti teillä oli mukava, maistuva ja stressitön joulu! Uusia postauksia odotellessa toivottelen mukavaa vuodenvaihdetta. :)

  VastaaPoista
 7. Teille myös Katri kivaa uutta vuotta!

  VastaaPoista