keskiviikko 15. elokuuta 2012

Palasin

Kesän menot siirsi blogin taka-alalle.Miten teillä on kesä mennyt?Meillä se meni rannassa,mökillä kylässä,mustikkametsässä,jäätelöä syöden,vieraita kestiten,torilla kirppismyyjinä kahdestaan Unton kanssa..Tuntuu ihan mukavalta jo pysähtyä kotiin,kamerakin päässee kesätauolta.Miehellä on loma,meillä aikuisten viikonloppuloma tulossa ja vielä yksi huvipuistoreissu luvattu lapsille.Hyvillä mielin syksyyn; marjoja pakkaseen,sieniä,mehua,hilloa,villalangat esiin..

Päivitin syysjuttuja Kotikutoon ja lisää tulee lähipäivinä.






6 kommenttia:

  1. Kiva kuulla sinustakin! :)

    Ihanalta kuulostaa teidän kesä. :) Ja voi miten suloisia kuvia taasen. Liisa on ihan kuin jostain vintage kiiltokuva-arkista, se on niin ihana tytön tyllerö. Oih!!! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana eka kuva♥Nukkuvat lapsoset on niin suloisia.
    Meilläkin niin kiirettä tällä viikolla ollut...mä olen niin puhki poikki rätti väsynyt.Tosi uuvuttavaa nää aikataulut,juoksemiset ja arjen rytmit.Meillä kun ollaan pitkään eletty kuin pellossa.

    VastaaPoista
  3. Ihan parhaita kesäjuttuja teillä ollut. Ja ei nuo syksyiset suunnitelmatkaan hullummalta kuullosta... Laitahan muuten jakoon sitten kaikki hyvät säilömisreseptit ja -ideat! Sulla kun niitä on. :)

    Ja aikuisten viikonloppu! Jeee! Onko teillä nyt se Helsingin reissu edessä? :)

    VastaaPoista
  4. Pieni Lintu; ihan ihana kesä olikin,varmasti aktiivisin ikinä,ei sitä ennen lapsiakaan tullu näin paljoa reissattua ja touhuttua,tais mennä kesätöiden jälkeen iltapäivät nukkuessa :)

    Sannu; pellossa indeed.Täällä ei oo kahteen viikkoon edes imuroitu..Toivottavasti arki tasottuu vähitellen teillä,josko siihen jotenkin tottuu ja turtuu kiireeseenkin..Voimia!

    Katri; se siun postaus kahdenkeskisestä ajasta oli sytykkeenä,Helsinkiin juu!Ei tuu perjantai yhtään liian aikaisin :) Säilömiseen ei taida olla parempia vinkkejä kuin kuivatus,mustikkaa on jo purkillinen,lapset tykkää napsia sellaisenaan tai pähkinöiden,rusinoiden tms. seassa ja auttavat vatsataudeissa,ripulissa..Omenoita meinasin kuivattaa renkaiksi mys,niitä en oo ennen 'tehny' muttei tuo liene kovin haasteellista ja luulis niidenkin maistuvan lapsille naposteltavina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mahtavaa!! Ihanaa reissua teille kahdelle. <3

      Ja ainiin - omppujakin vois kuivata. Niitä näyttää tulevan TOSI paljon... Tosin, en oo ihan varma, että tykkääkö meillä kukaan syödä kuivattua omppua, itseni lisäksi. Hmmm. Kuivatut mustikatkin kuullostaa ihanilta, mut tartteis saada mustikoita lisää. Ja vadelmia ja kohta puolukoita ja sieniä ja ... *uupumus* :D

      Poista