tiistai 5. kesäkuuta 2012

PisamiaUlkona vietetty aika lisääntyy päivittäin ja se kyllä näkyykin.Oma naama on kuin pakanamaan kartta,pisamia tulee vuosi vuodelta enemmän.Untolla on pyöräilyn ja yleisen rymyämisen seurauksena kintut kuin kepillä hakatut eikä mustat jäljet lähde polvista edes kuuraamalla.
Välipaloja on syöty ulkona,puljattu Mamman pihalla ammeessa vesileikkejä ja jäätelökausi korkattu,herneitäkin maisteltu.Varma kesäkauden alkamisen merkki meillä on kerhon kevätristeily Saimaalla.Kaksi tuntia lasten vahtimista haukkana,jäätelöä,limsaa (sokerihumalaa),jyrkkiä portaita ja tuhat potentiaalista paikkaa suistua veteen.Ei ehkä se rentouttavin kesänaloitusrituaali mutta lapsilla oli hauskaa.

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Pakko kysyä näin meren rannalla asuvana: miksi ihmeessä ette laita lapsille pelastusliivejä risteilyn ajaksi - helpottaa kummasti jos ei vahtimista niin ainakin huolta.
    Täällä ihan normikäytäntö noilla pienemmillä risteilyaluksilla (ruotsin laivoille ei liivejä oteta mukaan :)

    VastaaPoista
  2. Ei tullut itse asiassa edes mieleen!Miksei olis voinut käyttääkin,tosin ei meillä liivejä olisi omasta takaa ollutkaan eikä tuolla kellään ollut,paatti oli sellainen että periaatteessa koko ajan olisi voinut viettää sisätiloissakin mutta eihän siellä kukaan kuumassa jaksanut istua.Ihan hyvä idea,voisi vihjata kerhontädeille että ennen ens vuoden risteilyä voisivat kysellä onko paatin oma liivitilanne mikä,saisiko sieltä lainattua.Veikkaan ettei tuollaista määrää (olisko n. 90 henkeä ollut kyydissä,lapsia ja vanhempia) lasten liivejä kyllä löydy,pelastusveneet huomasin kyllä mutta mitenkähän on,pitäisikö kaikille lapsimatkustajille olla sopivat liivit vai riittääkö pelastusveneet?

    VastaaPoista