sunnuntai 1. huhtikuuta 2012


Ensimmäiset suklaapuput söivät jo pari viikkoa sitten.'Löytin pupua',tiedotti Liisa mönkiessään keittiön pöydän alta naama ja kädet suklaatuhrussa.'Iita työ palkan',ilmoitti mummolassa eilen ja kiipesi pöydän ääreen kun oli puhetta virpomisesta.'Litää muniaaa Iitalle',kuuluu myös säännöllisesti näinä aikoina.

Liisa ehti yhtä munaa järsiä tinapapereineen naapurin eteisessä ennen kuin huomasin..Yleensä ollaan käyty vaan isovanhemmat virpomassa mutta viime vuodesta viisastuneina käytiin muutamalla lähimmällä naapurillakin,olivat silloin odottaneet että Unto tulisi ja jakelivat 'palkkoja' pääsiäisen jälkeen.'Vilvottaisko vielä jotakutaa?Jooko äiti ku tää on niin niin niin niin hauskaa'.Liisa tyytyi sanomaan kiitos ja virnistämään suu suklaassa.8 kommenttia:

 1. Inkerikin sai naapurista suloisen suklaapupun :) Oli niin onneessaaaan :)

  VastaaPoista
 2. Söpöt virpojat! Meillä oli Maisalla virpomisasuna myös Iloinen takki. Päähän laitettiin vain peppi peruukki huivin sijaan :)

  VastaaPoista
 3. Jestas miten söpöset virpojat! :)

  -Anna

  VastaaPoista
 4. Virpojien äiti kiittää.Tää on niitä paiviä pienen ihmisen elämässä kun riemulla ja sokerihumalalla ei ole rajoja..Omaakin hammasta kolottaa,virpomispalkoiksi tarkoitetut suklaatit saattoi päätyä väärään suuhun eilen illalla.

  VastaaPoista
 5. Ihania söpöjä pieneä virpojia!!! <3 Mukavaa pääsiäistä sinne!

  VastaaPoista
 6. Ompas tomeria noitia. Ihan odotan, että ehkä jo ensi vuonna...

  ja ihanat naapurit teillä!

  VastaaPoista
 7. Oi, oispa täälläkin virpomisperinne. Ihanat virpojat Unto ja Liisa ;)

  VastaaPoista
 8. Ruususuun äiti; teille myös!

  eilen tänään huomenna; ens vuonna,kyllä,pisamia voi piirellä pienellekin ja pullea naama on niin suloinen kun kietasee huivin päähän :)

  Katja; mukavaa pääsiäistä teille!

  VastaaPoista