maanantai 20. helmikuuta 2012


Lapset flunssassa,hyvä tekosyy leipoa kun uloskaan ei pääse.Tehtiin pullia kun jäi laskiainen viettämättä.Vai laskiaistiistainako niitä syödään?Oli miten oli,melkein aikataulussa ollaan.
Mustikoita ja appelsiiniporkkanamehua,D-vitamiinia ja kalaöljyä,parsakaalta ja hunajateetä,pinaattikastiketta pastalle.Jospa tauti taittuisi.
Illaksi kaivaudutaan sohvalle katsomaan lastenohjelmia.Tai niin kuvittelen.Yhtä todennäköistä sekin että penikat painaa tukka putkella kiljuen ympäri kämppää miekoilla sohien ja Dublo-ukoista tapellen.





6 kommenttia:

  1. Mun piti eilen leipoa (laskiais)pullaa, mutta en jaksanutkaan... Syötiin sitten kaupasta ostetut. ;) Tällä viikolla pitää varmaan jonain päivänä leipoa, kun on niin kauan tehnyt mieli tuoretta pullaa!

    Kurjaa kun teillä sairastellaan, tänään oli niin hieno ilmakin. Pikaista paranemista! :)

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista teille! Toivottavasti tauti hurahtaa ohi pian. Tukka putkella juoksu kuvastaa hyvin meidän kipeitä poikia. Sairasta tässä sitten itse... ;)

    VastaaPoista
  3. Täällä vähän sama meno...aina!
    Yritin katsoa Idolsia sunnuntaina.Turha toivo.

    VastaaPoista
  4. Tupsahdimpas kivaan blogiin ja jään lukijaksi:)

    Toivottavasti paranette pian. Meillä ,ihme kyllä, ollaan vielä säästytty taudeilta.

    VastaaPoista
  5. Katri; pullaa pystyy ilmeisesti syömään loputtomasti,suosittelen puolen litran taikinaa,meillä kesti kolme päivää,lapset ja mies söivät yhteensä max 5 pullaa,minä loput..

    Edla; paranemisia teillekin!Miten lapset ei tajua levätä kipeinä kun itselle se olis niin luontevaa :)

    Anna; Thanks,it stores my sons Lego's.As does the green box above it :)

    Sannu; voi sinuu,kyllä se välillä pinnaa kiristää kun millekään omalle ei ole tilaa,oli sitten tv-ohjelma,käsityöt tai vessassa käynti :)

    Miikku; kiva kun löysit tänne,tervetuloa!Onnea taudittomuudesta,meillä on koetellu kunnolla tänä talvena vaikka mitä vitamiinipommia koitetaan muistaa mussuttaa päivittäin.

    VastaaPoista