sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Toukokuu 2011

Tein elämäni ensimmäiset munkit ja simat,munkkeja pariinkin kertaan,täytteellä ja ilman,sitruunankuorella ja ilman.Nurmikko alkoi vihertää,kuravaatteet siirrettiin odottamaan syksyä ja keväiseen tapaan ulkoiltiin välillä varpaat paljaina ja välillä vielä villapuvussa.

Käytiin Unton kanssa kahdestaan kerhonsa kevätretkellä Saimaan risteilyllä,aurinko porotti jo kuumasti ja jäätelö maistui.Tai olisi maistunut,kovasti yritin pyristellä kaikkea makeaa vastaan ja keväällä se vielä onnistuikin,kesällä repsahti ja ryhtiliikkeen tein vasta vuodenvaihteessa.Taas..Teki mieli lupailla uutena vuotena ties mitä tavoiteita liikunnan ja ruokavalion suhteen mutta pitäydyin väljästi 'pidä minkä saavutat'-periaatteessa tarkempien tavoitteiden sijaan.

Satokausi alkoi nokkosesta,jota on tullut kiitettävästi käytettyäkin,lähinnä sämpylöissä,leivissä ja tomaattikastikkeissa.Tulevana keväänä kiinnostaisi koivunmahla näistä aikaisista 'kerättävistä'.


1 kommentti:

  1. Oi mikä kevät-kaipuu iski näistä kuvista! Vaikka ulkona on nyt kaunista ja vihdoin lunta,niin voi apua kuinka kevättä on jo ikävä!
    Ja mmm,tuo suklaakakku näyttää herkulliselta..:)

    VastaaPoista