tiistai 3. tammikuuta 2012

Maaliskuu 2011

Pääsiäisen valo jo maaliskuun ensimmäisissä kuvissa.Antaa toivoa että kevät räntäkelistä huolimatta saapuu tänäkin vuonna.Vielä ei ole tarvetta saada mullosta versomaan ja vihertämään,jos ensin tulisi lunta ja pakkasta ja pääsisi nauttimaan talvesta.Unto ei ole kertaakaan vielä hiihtänyt eikä luistellut tänä talvena.Äitinsä ei yli kymmeneen vuoteen..
Maaliskuussa askarreltiin paljon ja kuvista voisi luulla että elo oli hyvinkin seesteistä mutta ehkä ihan joka hetkeä ei vain ole tullut tallennettua.Taisi olla se vaihe menossa että Liisa nousi jaloilleen ja kasvoi näkyvämmäksi Untonkin silmissä.Oli jo seurana veljelle muttei pahasti päässyt vielä leikkejä tuhoamaan.
Tuntuu että olisin napsinut nämä kuvat ihan äsken.Kotikaan ei suuremmin ole muuttunut,lapsista ajan kulun huomaa.

4 kommenttia:

 1. Mullakin tulee harvemmin nykyään kameraa kaivettuu esille kun päivät menee lapsia passatessa,neidin perässä juoksemista tai töissä.Näitä sun kuvia kun oon katsellut niin sitä ajattelee miten äkkiä muksut kasvaa.
  Liisakin jo iso tytön tylleröinen♥

  VastaaPoista
 2. Oi miten onkin valoisia kuvia! Ihanaa, kun odotettavissa on lisää valoa. Täällä on ajatukset hieman karkailleet keväisiin juttuihin, mutta enimmäkseen odotan kyllä sitä oikeaa talvea: sopivasti lunta ja pakkasta. Olisi mukavaa päästä pihalle peuhaamaan lumeen. Sitä odotellessa...

  VastaaPoista
 3. Sannu; pitäis kuvata lapsia enemmän nyt kun kasvavat niin kohinalla mut oikeesti huono omatunto on siitä etten oo viimeiseen puoleen vuoteen ainakaan kirjottanu mitään Liisan vauvakirjaan..Enkä Untonkaan kirjaan mutta Liisalla kehitys on kiivaampaa nyt ja ne hampaat ja kävelyn oppiminen ym saattais joskus kiinnostaa eikä niitä meinaa muistaa enää edes nyt.Pitäis,pitäis..

  Katri;kyllä miekin vielä talvea tähän väliin odotan,tänään olikin pakkasta ja luntakin tuli vähän ja heti innosti kahteen pitkään ulkoiluun kun alkuviikon oon keksiny verukkeita ettei tarvitsisi kiskoa kuravaatteita päälle 20min huudon kanssa,ulkoilla 30min pihalla naukuvien lasten kanssa kun hiekka on liian jäässä ja lunta ei oo tarpeeks että siitäkään vois mitään tehdä,loppuun 20min märkien vaatteiden ripustelua :) jee,talvi!

  Riitta Sinikka; kiitos ja mukavaa loppiaisviikonloppua sinullekin.Meillä kuusi voi hyvin edelleen ja miehen työputken takia saa valaista olohuonetta vielä ainakin huomisen.

  VastaaPoista