lauantai 17. joulukuuta 2011

Lahjat peittyy kääröihin..Ennen aattoa jaettavat lahjat paketoitu,pikkumuistiaiset pussitettu,reseptit kirjoitettu kylkeen.Enää perheen paketit nykertämättä,enää yksi neulomus kesken (se isoin ja ihan alussa ja ensimmäinen laatuaan ikinä joten pienellä jännityksellä puikot kilisee..) ja yksi lahja ostettavana,senkin haen tänään.Marimekon myymälä on lopettanut kuulemma lähes vuosi sitten kaupungissamme enkä ole huomannut.Siksi tuo viimeinen ostettava lahja hakematta,naapurikaupungista onneksi löytyy kyseinen pulju.Tajusin että elinpiiri on kaventunut lasten kerhon,ruokakaupan,mummoloiden,kirpputorien ja leikkipuiston käsittäväksi.Retket ulkomaailmaan,pikkuisen naapurikaupungin Marimekkoon ja ystävien kanssa glögille tuntuu suorastaa irtiotoilta.En edes muista millon viimeeksi olisin käynyt keskustassa muualla kuin postissa.Unelmoin pääseväni joku päivä (ilman lapsia takapenkillä) ostamaan luomumunia lähitilalta,naapurikaupungin kierrätyskeskukseen ja suoramyyntiin.
Sisko lähtee tänään mukaan valitsemaan maripaitaa mummolle.Heräsi just,siis yhdeltä kun soiteltiin aikatauluista.Lapsettoman pariskunnan rilluvuosista ei ole kuin viitisen vuotta mutta se tuntuu ikuisuudelta.Väliin mahtuu kokonainen elämä.


Juu,on se punkkua,maitolasissa.


9 kommenttia:

 1. Ihania paketteja, kauniita. Meillä on paketointipaja myös pystyssä, kaikki vuoden aikana haalimani paperikassit on täytetty.
  Joo marimekko lopetti tänä vuonna, heinäkuun lopussa. Ja uutta olen odotellut kuin kuuta nousevaa. Sapettaa, kun ei jaksais varta vasten lähteä naapurikaupunkiin ajelemaan.

  Ja kiitos vielä kerran mahtavasta paketista! Tää on häpi :D

  Mukavaa vlopun jatkoa täältä melkein naapurista.

  Ps. isoveljeni asuu varmaan parin sadan metrin päässä teistä :D

  VastaaPoista
 2. Voi ei miten kauniita pukettaja. Itsellä vielä näperrystä edessä, vaikkakaan ei suuria suunnitelmia paketointiin ole tänä vuonna itsellä. Jotain pientä extraa kuitenkin. On ollut vaan niin hektistä, että tänä vuonna jopa niinkin kiva asia kuin paketointi jäänyt täysin retuperälle. Kiitos kuitenkin ihanista kuvista, saan siis haaveilla kauniista paketeista kuitenkin! ;)

  VastaaPoista
 3. Eikä miten ihania paketteja!!! Nuo muistamisetkin niin söpöjä <3 Kaunis paketti on puoli lahjaa, mun mielestä :)
  Mukavalta kuulostaa meno muutenkin...

  t:aurablogin heidi

  VastaaPoista
 4. Ihanaisia paketteja, varmasti ovat saajat mielissään :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kun joku panostaa kääreisiin.
  Mä olen aina ollut sellanen et haluan väkerrellä kaikki paketit näteiks vaikka lahja ei olis kummonen.
  Sannu

  VastaaPoista
 6. Voi kun sie olet näperrellyt hienoja paketteja!

  Pitäis nyt nähdä kun olis jotain pientä teidän lapsille tuolla jemmassa :) Lenkkeily saattaa olla aika hiljaista kun olo on ollut aika kurja. Jospas joulun jälkeen taas tormakoiduttais.

  VastaaPoista
 7. Huhuu, olet voittanut mun arvonnassa. Laitatko meiliä :o) <3

  VastaaPoista
 8. Tosi hienoja paketteja! Tykkään itse ihan hirveästi paketoimisesta ja yritän joka vuosi keksiä jotain hieman erilasta :)

  VastaaPoista
 9. RuusuLiisa; kiva kun tykkäsitte :) Miullakin on käytössä pareipussit,vanhat tapetit,pitsit ja nauhat,päätin että mitään paketointimateriaalia en tänä vuonna osta.Improvisoiden mennään,puolet paketissa ja vielä on tapetteja jäljellä.

  Inka,Heidi,Kirsikka,Sannu; kiitos,luulen että useimmiten vähemmän on enemmän,paketeissakin.Saattanut vähän dymo-innostus karata käsistä mutta oli niin vaivaton naputella,ilman käsialapaineita.

  Tytti;meilläkin on jotain jemmassa (eli hemmotettu,kuten Unto sanois; hemmotella,jemmata ja jekuttaa on mielessään synonyymejä ja käyttää niiden yhdistelmiä hyvin värikkäästi) ja samaa mieltä lenkeistä,tormakoidutaan taas alkuvuodesta.Ei haittais jos ennen vuodenvaihdetta ehtis juoksemaan mutta ennen joulua ei into riitä.Eikä aika :) Taidanki soittaa siulle kunhan nuo simahtaa niin ei tuu ihan romaania tähän.

  Niina;oltiin viikonloppu poissa kotoa mutta nyt oon laittanu sähköpostia siulle.Jee!!

  aleksandra; kiitos!Se onkin yks parhaita juttuja joulun odotuksessa,paketoiminen.Miekin teen aina erilaiset kuin edellisvuonna mutta kaikki samalla sapluunalla sitten,kun yksi idea on niin sillä päällystetään koko röykkiö :)

  VastaaPoista