torstai 3. marraskuuta 2011

Näitä päiviä
Aamuleikit,päiväunet,'kaupunkitakeissa' ruokakauppaan,aina helmet kaulassa ja sänky täytetty pehmoleluilla ja tyynyillä.
Flunssa kiusaa,päivät kuluu tahmeasti mutta onneksi on 4-v syntymäpäivien järjestely työn alla.Neljän seinän sisälläkin pysyy järjissään kun on mielekästä tekemistä.

5 kommenttia:

 1. vaikka ihania on lapset valveillaankin vaan entäpä nukkuvat lapset nene vasta onkin...ja mikä ihaninta näin kun äidit valvoo vielä...ja sit kun saa kömpiä pienten lämpimien varpaiden viereen ja niitä silitellä-se kruunaa päivän! ihania arki otoksia!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, nämä arkiset postaukset ovat blogisi parhaimmistoa, tykkään niistä todella. Varmaan siksi kun voin niin samaistua näihin tunnelmiin, hoidan kotona 3-vuotiasta tytärtämme ja joulukuussa vuoden täyttävää poikaamme. Kiitos todella ihanasta, lämminhenkisestä blogistasi ja mukavaa viikonloppua :)


  toivottaa JohannaMaria

  VastaaPoista
 3. Käsittämättömän ihana kuva teidän tytöstä! Voi että! <3

  VastaaPoista
 4. Milla; hyvin kuvailit!Mietin tässä joku yö kun istuin selkä jumissa sängyllä yskivää Liisaa silitellen ja heijaten että on tää kuitenkin aika ihanaa,oma pieni lullero sylissä istua keskellä yötä.Vaikka aamulla luomet on lyijyä ja selkä jumissa :)

  JohannaMaria; ihanasti sanoit,kiitos!

  plapi;äitinsä kiittää :)

  VastaaPoista
 5. moi!
  harvoin kommentoin blogeja, mutta kovasti tykkään lukea blogiasi :) olisin kysynyt tuosta vanhasta rautasängystä, mikä näkyy taustalla kuvassa jossa nuo sinun söpöäkin söpöimmät lapsesi rakentavat junarataa :) eli minulla on samanlainen sänky kotona, mutta pisti silmään että tuossa sinun versiossa on jonkunlaiset
  laidat?ihan mielenkiinnosta kysyisin pystyisitkö laittamaan kuvaa että minkälaiset ne ovat, onkohan se jonkinlainen lasten sairaalasänky?
  terveisin Kerttu

  VastaaPoista