lauantai 12. marraskuuta 2011

JuhlatUnton 4-vuotispäiviä juhlittiin tänään.Virallinen päivä on huomenna mutta silloin on isin vuoro saada juhlistuksensa.Paketti odotti yöpöydälläni,isopoikanen kun mönkii viereen viimeistään kuuden aikaan ja herää meidän sängystämme.Pitkällisen pähkäilyn jälkeen poika halusi pukeutua intiaaniksi synttäreilleen.Tiipii kesti kasassa ja päivä sujui yllättävän rauhallisesti vaikka intiaanipäähine ja paitakin sai kyytiä jo ensimmäisen kymmenminuuttisen jälkeen ja sotamaalauksetkin hieraantui vieraita halaillessa haaleaksi tuhruksi poskille,sinne kakkutahman ja muffinssikuorrutteen sekaan.
Kuvat on muuten ihan luokattoman huonoja,en ehtinyt juuri tähtäillä,kuva sieltä,toinen täältä.Unohdettiin tohinassa myös antaa Papalle isänpäiväkortti,serkuille ym. värityskuvia ja askarrella intiaanipäähineitä,joita varten oli kaikki osat jo leikattukin valmiiksi..

Sankari malttoi nukkua päiväunetkin vaikka tiesi että unien jälkeen tulevat loput vieraat.Sisko sen sijaan oli niin kierroksilla ettei nukkunut päivällä ollenkaan.Leivonaiset onnistuivat ja kaikki riitti hyvin,turhankin hyvin.Nyt en sentään tehnyt yhtä ylimääräistä kakkua..Uusia legoja ja dubloja on kasattu pitkin iltaa popcorn-kulho vieressä lattialla,muffinsseja ja lohileipiä syöty iltapalaksi.Nukkumaan sankari kävi uudessa hupparissaan uusi taskulamppu kädessä.Ihana Unto,huomaa todella kuinka paljon on vuodessa taas kasvanut,jaksoi valtavan hienosti koko pitkän ja jännittävän päivän.Ihanat juhlat,kiitos vieraille!Ja huomiselle isänpäivälle onnea rakkaalleni,omalle isälleni,appiukolle ja puoliukille!

9 kommenttia:

 1. Paljon onnea!! Ja ai, miten hurmaavia kuvia!!

  VastaaPoista
 2. Onnea Untolle! Ihania kuvia minun mielestäni. Upea inkkariteltta, kyllä olisi meidänkin muksut innoissaan tuollaisesta. Ihanaa isänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea suloiselle pojalle ja ihanalle äidilleen!Hänen on hyvä kasvaa mieheksi kun on sinunlaisesi äiti vierellä turvana.

  VastaaPoista
 4. Hurmaavia pikku-inkkareita ja ihanan näköisiä leipomuksia, namnam :)

  VastaaPoista
 5. Oi, nuo lohileivät oli herkkua!
  JA muffinssit ja bebet ja ja ja :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos onnitteluista!
  Miia; tiipiin ohje löytyy täältä;
  http://sewmamasew.com/blog2/2008/07/summer-sewing-childs-tent/
  eikä ole vaikea!
  Kiitos Maria kauniista sanoistasi!
  Emma;niitä onkin mussutettu tässä pari päivää,alkaa oma olemuskin muistuttaa muffinssia..
  Tytti;hyvä kun maistui!Eihän tullu maitovaivoja,maistoitko mitään maitoista?Ja kiitos ihan parhaasta muffinssiohjeesta,sillä siun mustikkamuffinssien ohjeella tein nytkin molemmat muffinssit.

  VastaaPoista
 7. Onneksi olkoon UNTO < Ihanat pikku inkkarit teillä siellä ja kaikenlaisia herkkuja, nam !

  VastaaPoista
 8. Myöhästyneet synttärionnittelut isollepienelle :) Ja voi noita Liisukan syötävän ihania poskia!

  VastaaPoista
 9. Ihanat synttärit taas jaksoit järjestää:)
  Onnea tuhannesti Untolle♥Pieni suloinen poika
  Sannu Helmen talosta

  VastaaPoista