perjantai 19. elokuuta 2011

KeittiöKävin läpi kaikki lehdistä repimäni inspiraatiokuvat ja talletin vihdoin mappiin.Tämä osana isompaa maallisen omaisuuden läpikäyntiä.Ostin pahvilaatikoita ja dymon vaikka mekkokin olis ollu kiva.Siisti varasto täynnä ruskeita kannellisia laatikoita,joissa lukee (dymolla naputettuna) sisältö,ei yhtään repaleista banaanilaatikkoa,ei epämääräisiä muovipusseja,ei pelkoa että liian isoina talletetut vaatteet jää lapsilta ajallaan käyttämättä kun niitä ei löydä kaaoksen keskeltä.Huomattavasti tyynnyttävämpi ja hykerryttävämpi vaikutus kuin uudella mekolla.Joo,olen aika tylsä,kävin eilen siellä varastossa ihan vaan hyrisemässä tyytyväisyydestä.
Pian on kaikki kaapit käyty läpi niin että tiedän joka ruuvin,pariston,kahvikupin,sukkaparin ja dvd:n olemassaolon ja olen punninnut sen tarpeellisuuden.No,nyt hairahduin aiheesta eli ne inspiskuvat siellä mapissa.Totesin että keittiökuvia on yhtä paljon kuin kuvia muista huoneista yhteensä.Keittiöstä en tässä (vuokra-) kodissa pidä yhtään.Tylsä,standardi,mauton,hajuton ja materiaalit jotain ihan muuta kuin umpipuuta ja valurautaa.Montaa kohtaa siellä en edes halua kuvata,pieniä paloja vaan.Ja nekin tärähtäneitä; Liisa oli sylissä ja nyt on pimeää..Kuvien taso,jos juttujenkin,on laskenut kuin lehmänhäntä täällä Rimpsukaisalandiassa,kuvata ei jaksa kuin jälkikasvuaan mutta nyt tuntuu että saatan reipastua kulkemaan kameran kanssa taas.Jos opettelisi kunnolla sitä käyttämäänkin vihdoin,saisi paljon enemmän irti kuvaamisesta ja blogistakin kun joskus olisi jotain kaunista näytettävää.

Ja todetakseni ilmeisen; I love dymo.

9 kommenttia:

 1. Minulla heräsi ajatus kuin ruusun unesta, kun luin noista kannellisista laatikoista: voi miten helppoa olisikaan hakea kellarin kanakopista juuri ne tietyn kokoiset luistimet tai sadetakki. Mistä hankit ne laatikot?
  13 äitiyspakkauksen laatikkoa antaa liian paljon mahdollisuuksia säilöä "vastaisen varalle".

  VastaaPoista
 2. Minun pitäisi tehdä tuo sama juttu,käydä IHAN kaikki läpi. Nyt ajattelen,että teen sen sitten kun tullaan Lapista mutta saas nähdä miten käy:)
  Mutta dymo on pitänyt hankkia jo pitkään - tuollaisia purnukoita varten nimenomaan..tai oikeastaan miestä varten jolla menee hermot kun ei löydä niistä mitään:)
  Meilläkin on edellisten asukkaiden jäljiltä ruma keittiö ja olkkari&makuuhuone,niistä minäkin kuvaan vain pieniä kohtia..mutta tänä syksynä asia toivottavasti muuttuu,sillä päätin myös että enää kolmatta vuotta en näitä ällötystapetteja katsele vaan rupean hommiin ja lopetan rutinan. Sekin on vaan helpommin sanottu kuin tehty,minun kohdallani siis.
  P.s maalasitko jo kengät? :)

  VastaaPoista
 3. Ah, miten ihanan järjestelmällinen ja intopiukea olo tästä tuli! Siis ihan oikeasti oikein sellainen peffallepotkiva herätys. KIITOS! Mä tykkään tämmösistä järkkäilyjutuista.

  Täällä on aina ihana käydä kurkimassa, kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on meneillään kokoajan tuo samainen projekti. Jokaisella Ikea-kerralla ostan muutaman laatikon lisää, niin ei pääse liian ylitsepääsemättömäksi se homma. Sieltä siis saa ainaki yhen sortin laatikoita, jotka ovat sopivan pieniä ja just hyviä (70senttiä kipale). Ja niin minäkin käyn toisinaa hykertelmässä niille valmiille laatikkopinoille. :)

  VastaaPoista
 5. Sirkku; Biltemasta ruskeat kannelliset laatikot 7,99e/10kpl.Ehkä neljäsosa äitiyspakkauslaatikon koosta :)

  Niina; suorastaan puhdistavaa tietää mitä säilöö nurkissaan.Ihmetyttää vaan miksi aiemmin olen sietänyt ne muutosta toiseen mukana kulkevat revenneet,moneen kertaan teipatut laatikot ja muovipussit jotka yllättäen ei kestä luistinten säilytystä.Tsemppiä tapettihommiin,työläydessään varmasti palkitsevaa.

  Minja;kiitos itsellesi,katselin joitain siun pellolta ottamiasi kuvia joissa oli ihan mieletön valo ja päätin että etsin sen kameran käyttöoppaan.No,en ihan vielä ole sitä tehnyt mutta nyt se on mielessä :)

  tiina; pienet ilot <3 Vietin neljä tuntia varastoa mylläämässä yhtenä iltana,pakko tehdä kerralla tai jää kesken,tuo pikkuhiljaa kuulostaa huomattavasti järkevämmältä kuin se että 'kotiudut' puoliltaöin kädet täristen ja korvissa suristen nosteltuasi laatikoita joita et oikeastaan jaksaisi nostaa.

  VastaaPoista
 6. Dymo on koukuttava tuttavuus. :) Minäkin olen vannonut, että uuteen vaatehuoneeseen / varastotilaan ei todellakaan tule mitään sekasotkulaatikkokasoja vaan nyt alkoi järjestyksen aikakausi. Saa nähdä kuinka käy.

  VastaaPoista
 7. Dymo on munkin hankintalistalla. Ihana muuten tuo tarjotin!

  VastaaPoista