torstai 11. elokuuta 2011

3 0

Aamulla oli oven takana ihana ystävä lämpimien croisanttien,sisustuslehden,teen ym. kanssa onnittelemassa.Töihin mennessään piipahti,ihana yllätys!


Mies tuli yövuorosta ja luulin että lähdetään koko porukalla jonnekin mutta ilmoittikin että minulle on hieronta varattuna.Ihanaa..Kotiin palatessa olivat anoppi ja käly tulleet ja pääsimme miehen kanssa kahdestaan syömään.Lämmintä (hyvää!) ruokaa ilman keskeytyksiä,viiniäkin lasillinen ja siitä ihan pehmeä olo.Loppupäivä ollaan ulkoiltu ja muhjattu yhdessä.Unto lauloi ja teki kortin jossa oli nurmikko ja aurinko.Aurinko nyrkkiotteella voimallisesti hangattuna.

Lahjojakin sain,aikuinen ihminen.Tarpeellista ja herkullista ja ihanaa ja kaunista.Ja puhelin on räpättänyt puoli päivää.Uusi puhelin,josta kuuluu puhekin.Yllätyksellinen päivä,mitään ei pitänyt viettää ja mieheni onnistui jo toistamiseen samalla viikolla pimittämään täysin suunnitelmansa.Ihana mies!Kiitos kaikille muillekin ihanille muistamisesta!Paras syntymäpäiväni aikuisiällä,lapsuudessa taisi olla 7v.(?)-synttärit jolloin äiti teki prinsessalinnakakun,muistan vieläkin sen ihan tarkasti.

11 kommenttia:

 1. Onnittelut iltahämäristä.
  Hyvin huomionarvoinen seikka: lapsella on elämässä silloin kaikki hyvin, kun piirustuksesta löytyy aurinko.
  Aikuisiän synttärit saattavat olla ennaltaarvaamattoman mieleenpainuvia - ja usein juuri läheisten ja ystävien pienien muistamisten ansiosta.
  (30v onkin vielä muutenkin kepeä juhla...)

  VastaaPoista
 2. ...ja kahden aan välistä puuttuu viiva, joka jäi ärsyttämään. Pitäis aina tarkistaa.

  VastaaPoista
 3. Vielä ehdin onnittelemaan tämän, ei ehkä päivän, mutta vuorokauden puolella eli paljon onnea päivänsankarittarelle! Kuulostaa siltä, että teillä on ollut mukava päivä:)

  VastaaPoista
 4. Oi miten mukava päivä! Miehen järjetämät yllärit ovat erityisen lämmin lahja:)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ! ♥ Olet onnekas kun sinulla on rakkaat ympärilläsi !

  VastaaPoista
 6. Hyvää syntymäpäivää!
  Päiväsi kuulostaa oikein mukavalta.

  VastaaPoista
 7. Myöhästyneet onnittelut :)

  Sinulle on tunnustus blogissani!

  VastaaPoista
 8. Kiitos onnitteluista,tunnustuksesta myös!
  Tuon auringon tärkeyden lasten piirustuksissa olen kyllä joskus kuullut mutten yhtään muistanut.Hyvä tietää,usein tuo valitsee suht synkkiä sävyjä niin ehkä se keltainen mollukka riittää tasapainottamaan :)

  VastaaPoista
 9. ♥Niin suloiselle blogiystävälleni♥

  VastaaPoista
 10. Heippa pitkästä aikaa, leijona siis sinäkin : )
  mä juhlin pyöreitä 13.8.

  VastaaPoista