perjantai 1. heinäkuuta 2011

Kesää

 


Helle ja univelka verottaa sen verran ettei täällä(kään) jaksa olla aktiivinen.Liisa on muutaman viikon tehnyt kulmahampaita ja meuhkannut öisin,nousee seisomaan,kirkuu,sätkii ja heittelehtii eikä ole aina edes hereillä riehuessaan,nukkuu tyytyväisenä vain äitin päällä.Jaloilleen nousu on mullistanut pienen maailmaa niin ettei pysy paikallaan öisinkään.Koti on kamalassa kunnossa,pölypalloa,pyykkivuori,nyssyköitä,keskeneräisiä projekteja,tiskiä..Huomaa että äiti on vähän väsynyt.Allas ostettiin vihdoin tänään ja siellä nuo ovat puljanneet,suunnittelin pulahtavani huomenna itse mukaan.Siitä ei tule kuvamateriaalia tänne,ei pelkoa.Alennusmyynteihin tekisi mieli mutta täytyy koittaa pienetkin pennoset säästellä Milanoa varten.Muutamia kirppislöytöjä voisin koittaa kuvailla,Täydellinen Taulu on esittelemättä enkä muista onko sohvastakaan näkynyt täällä kuin kulma.Liisan vaatetta pitäis naputella huuto.nettiin mutta taidan taas kokeilla ensin tätä kautta,en millään saa kuvia sopivan kokoisiksi sinne.Viikonloppuna koitan tormistua kun mieskin on kotona.

Ja hei Milanon vinkkejä otetaan vastaan!Missä syödä,juoda,mitä nähdä,mistä löytyy kirppiksiä,antiikkiliikkeitä,mitä tahansa mielenkiintoista ja kaunista.D&G,Gucci ja merkkivaatteiden ale-myymälät jää käymättä,shoppailen mielummin ruokakaupasta söpösiä purnukoita ja kadunkulmasta kortteja.Ruokakaupat ulkomailla on hirmu mielenkiintoisia,pääsee olevinaan kurkkaamaan paikallisten arkea.Milano-mielikuvien avulla jaksaa muuten huonompanakin aamuna nousta,tietoisuus kolmesta läpi nukusta yöstä tekee matkasta todella odotetun.

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä väsymykseen ja oikein ihanaa reissua! Olin viime keväänä Milanossa, mutta oikein mitään en osaa suosittaa. Kivaa kyllä oli, mutta meillä oli siellä töissä ollut ystäväni oppaana...

  VastaaPoista
 2. Kuva Liisasta rattaiden kanssa on kuin menneiltä vuosilta, kaunis:) Teille ihanaa matkaa!

  VastaaPoista
 3. Voi että, meillä sentään nukutaan pääosin hyvin, mutta kyllä silti tuntui hyvältä olla pari päivää Italian reissulla ihan kahdestaan. Ei tarvinnut selvitellä kiistoja tai lohdutella nälkäistä, kun ruoka on vielä liian kuumaa. Tai mitä milloinkin. Niin ihania kuin ovatkin, on oma aika niin tärkeää, että jaksaa taas. Milanossa en ole käynyt, joten vinkkejä ei täältä ole tarjolla. Oikein ihanaa matkaa toivottelen ja kuviahan varmaan sitten saadaan tännekin ihailtavaksi? :)

  VastaaPoista
 4. Suloisia kuvia! Jaksamista sinne kuumaan, taidan itsekin mennä (taas) pikasuihkuun.

  VastaaPoista
 5. Iski silmään ekan kuvan ihana verho. Minulla samaa kangasta syvän sinisenä, mutta sinun värisi on vielä kauniimpi.

  Oikein mukavaa Milanoa, siellä on varmaan kauhean tyylikästä väkeä, jota olisi kiva päästä vaklaamaan.

  VastaaPoista
 6. Hyvää matkaa, minullakaan ei valitettavasti ole Milanovinkkejä antaa. Oi kun pääsiskin Eurooppaan koluamaan second hand -aarteita... Ja kyllä se taitaa olla vähän joka toisessa taloudessa helteillä sama ongelma: kotona leviää sotkut, kun elämä keskittyy ulos.

  Ainiin, itse saan huutikseen ladattua kuvat kuvat.comin kautta, www.kuvaton.com/k ja tuolta sivulta valitsen kuvan kooksi sen 640 px.

  VastaaPoista
 7. Nonna; kiitos!Kummitätini on asunut siellä pari vuotta joskus viitisentoista vuotta sitten,pitää onkia paikallistuntemusta häneltä vaikkei ihan tuoreinta tietoa olekaan.

  Peurankello; mekko on miun vanha,Pappa toi sen työmatkalta Pariisista (muistaakseni) 80-luvun alussa.Rattaatkin on samanlaiset,prikulleen,kuin mitkä minulla oli.Löysin ne kirppikseltä ja olin ihan riemuissani sillä omani menivät pikkuveljien leikeissä aikoinaan päreiksi.

  Miia; just näin,ihania ovat mutta välillä on hyvä nähdä itsensä ja toisensa muunakin kuin vanhempina.Ja kuvia tulee,ihan varmasti.Lähdetään vasta elokuun lopussa,kunhan höyryän siitä jo nyt :)

  eilen tänään huomenna; kiitos!

  Liivia; kympin kirppisverhot muutaman vuoden takaa,Sandersonin kangasta.En usko että ikinä voisin kyllästyä niihin.Sinisetkin kelpaisi,pääsisivät olohuoneeseen.Ja Milanosta; mietin jo nyt vaatekaappiani sillä silmällä etten pistäisi silmään siellä kaiken glamourin keskellä.

  Katri; en malttais millään odottaa sitä koluamista :) Taidan kokeilla tuota kuvavinkkiäsi jollen jaksa blogiin naputella,kiitos!

  VastaaPoista