lauantai 28. toukokuuta 2011

Tänään


Upulle legoja kirppikseltä,isojen poikien pieniä legoja joita oli tarkoitus ostaa vasta vähän myöhemmin,sitten kun sisko ei enää söisi niitä.On kuitenkin kevään leikkinyt niillä kerhossa ja polttelivat niin pahasti jo että hellyin.Rakentelee parhaillaan parisängyn päällä niillä,se kun on ainoa paikka jonne Liisa ei pääse.Liisa karjahtelee sängyn vieressä erilaisilla äänenpainoilla 'Utto,Uhto,Nnto,Uuto!'.Itselleni löysin pari lehteä ja Liisalle punaiset nahkakengät.
Tänään syödään jämiä,eilen oli vieraita illalla ja uskoakseni elelen tämän päivän raparperipiirakalla ja suklaavanukkaalla.Vieraille piti laittaa mukaan lainaamani lehdet,Risto Räppääjä-dvd,tuulihattuja,raparperipiirakkaa..Kaikki unohtui lähtöhässäkässä.Mutta kiva ilta oli,joskaan en tunne emännöineeni kovin kummoisesti,iso osa iltaa meni keittiössä tai jälkikasvua komentaessa.Parempi onni ensi kerralla.Tai kuri.


4 kommenttia:

 1. Höpönlöpöt. Emännöinti oli ensiluokkaista! :)

  Ja ruoka. Tulemme noutamaan omamme piakkoin, soitelen sulle.

  Niin ja iso kiitos vielä mukavasta illasta.

  VastaaPoista
 2. Tytti; hyvä jos siltä tuntui,miusta tuntui että koko ilta oli ihan silppua kun ei ehtiny keskittyä siihen seurusteluun kunnolla..

  Nia and vintage process; thank you for Your kind words!

  VastaaPoista