tiistai 24. toukokuuta 2011

Sisällä


Unto on kuumeessa,jäi serkkupojan synttärit ja viimeiset kerhot väliin.Potilas on katsonut pökerryttävän määrän lastenohjelmia,leikkinyt pikkulegoilla ja pötkötellyt.Mikään ei maistu.Paitsi jäätelö ja hunaja.Unelmoin raparperin ja nokkosen keräämisestä tuolla tuulessa mutta tyydyin murustelemaan jo kuivuneet nokkoset purkkiin.Tekisi mieli nokkoslettuja.Ehkä illalla hiivin omalle pihalle keruuseen kun lapset nukkuu.


Ja uutinen: Liisa kävelee!Ekat askeleet pari viikkoa sitten ja nyt tallustelee pari metriä kerrallaan,pyllähtää,konttaa välillä.Eli virallisesti oppi kävelemään 11kk ja 1vko iässä.

7 kommenttia:

 1. Pikaiset paranemiset Untolle ja onnea Liisalle kävelyyn. Pyllähdyksien kautta, niinhän me kaikki ollaan se opittu :)

  Ja toivottavasti saat oman nokkostelu hetkesi :)

  VastaaPoista
 2. Kovin on suloinen potilas, pikaista paranemista! Ja voi jee, ensimmäiset askeleet! Täällä niitä vielä odotellaan..neliveto tuntuu riittävän lapselle vielä ihan vallan mainiosti :)

  VastaaPoista
 3. Voi potilasta,toivottavasti kuume menee pian ohi! Minullakin nousi eilen kuume ihan yhtäkkiä mutta onneksi se meni ohi nopeasti ja tänään olen ollut taas ihan terve. Omituista.

  Liisa näyttää jo kovin isolta tytöltä tuossa kuvassa,paljon vanhemmalta kuin vain 11 kk ja 1 vkoa:) Paljon onnea uudesta taidosta!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut ensiaskelista.Toivottavasti Unto paranee pian.Ei sitä kipeenä jaksa mitään tehdäkkään muuta kuin katsoo videoita tai telkkua.On se muuten hyvä että pikkusilla noi vaipat suojaa kun jatkuvasti pyllähtelee:)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut askelista! Niin nopeasti on mennyt aika...

  Untolle pikaista paranemista, toivottavasti on tänään jo kunnossa!

  VastaaPoista
 6. Oletko kuivannut nokkosia siis ihan vaan leivinliinalla (aurinkoisessa?), miten kauan kestää että lehdet kuivuvat? Olen ajatellut että pitäisi käyttää kuivuria tai uunia...

  Pikaisia paranemisia!

  VastaaPoista
 7. Nokkosia kuivailtu lisää ja Iiris tosiaan ihan pellavapyyhkeen päällä keittiössä,ei edes ikkunan edessä joten ei auringossa.Kääntelen välillä että kuivuvat tasaisesti,menisiköhän kolmisen päivää kunnes ovat niin kuivia että saa murusteltua.
  Täällä on tallusteltu,pyllähdelty ja oltu kuumeesta velttoina.Nyt jo parempia,molemmat,kiitos teille paranemistoivotuksista.

  VastaaPoista