torstai 19. toukokuuta 2011

Muhinurkka

Välillä saatu aurinkoakin vaikka tuuli on lokakuinen.Touhukas loppuviikko tulossa,mieluisat yövieraat tulevat lauantaina ja vielä olisi monta hommaa hoidettavana ennen sitä.Muun muassa siivoaminen huomenna,kuvista kun voi rajata pölypesäkkeet pois mutta silmistä ei.Kuvissa lastenhuoneen muhinurkka (paitsi ensimmäinen muuten vaan,lastenhuoneen kirjakaapin päällistä),pehmoinen leikkipaikka jossa satunnaisesti luetaan,leikitään nukkekodilla,useimmiten myllitään ja ajetaan autoilla.Peittojen alle saa hyvät luolat autoille.Ensi viikonloppuna siellä nukutaan.


15 kommenttia:

 1. Ihania kuvia jälleen kerran :)

  Täkeistä tuli mieleen, että oletko käynyt Lpr:n kierrätyskeskuksessa pitkään aikaan? Itse löysin viime viikolla eurolla loistokuntoisen vaaleanpunaisen silkkitäkin. Sinne jäi vielä monta, tosin en tarkistanut kuntoa. Ja laarissa tosiaan luki *alkaen 2€*

  Mukavaa loppuviikkoa tuulesta huolimatta :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Minna!
  RuusuLiisa; en ole käynyt hetkeen,viimeeksi löysin punapohjaisen kukkatäkin 2e joka odottaa edelleen pesua (piilossa varastossa ettei mies pääse sanomaan että 'taasko täkki,et oo tosissas').Kiitos vinkistä,saatan pyörähtää.Vaikken todella tiedä minne enää ymppäisin täkkejä,ne on aika tilaavieviä..

  VastaaPoista
 3. Sulosia nurkkia ihan kaikki! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana muhinurkka :) ja suloinen huone muutenkin.
  täällä kanssa keräillään vanhoja täkkejä ja mies huokailee että mihin ihmeeseen niitä niin paljon tarvitaan,tosin huomasi talvella että kyllä ne vaan on monikäyttösiä kun verannalle ripustettiin ulko-oven eteen muutama lämpöeristeeksi =D

  bongasin kuvista tuon ihanan julisteen jossa vanhoja busseja , mistä olet sen ihanuuden löytänyt?

  -TanjaRiitta-

  VastaaPoista
 5. mukava piipahtaa muhinurkassa...jatkan vielä selaiulua :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköistä pehmoisessa, lempeässä leikkihuoneessa!

  VastaaPoista
 7. Käsittämättömän kliffa huone!

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva ja söpö lastenhuone! Täkkejä ei voi kyllä koskaan olla liikaa, tosin täälläkin mies eri mieltä :--)

  VastaaPoista
 9. Ihana lastenhuone! Tykkään värien ja kuosien iloisesta kirjosta. Täkit ovat tosiaan vähän haasteellisia säilytyksen kannalta. Mutta niin mukavia. Meillä koira tykkää myllätä täkkejä.

  VastaaPoista
 10. Muhinurkka on täydellinen piilo täkeille,mies tuskin ikinä huomaa jos yksi on ilmestynyt pinoon lisää..Kiva kun muutkin tykkää.Muu koti saa olla asiallisempi mutta lastenhuoneessa ei voi olla liikaa outoja nurkkia,hyllyjä hassuissa paikoissa,pehmeitä kolosia,lievää Liisa ihmemaassa-tunnelmaa.Keinu tai riippukeinu,kiipeilypaikka,kaikenlaista olisi kiva laittaa jos tilaa riittäisi.
  Kleinbus-juliste on naapurin sedältä,jonka ehkä 17-v pojan huoneessa on aikoinaan ollut.Ajatteli että Unto pitäisi,äiti myös.

  VastaaPoista
 11. Heh, meillä on samanlainen keltainen liitutaulu!! =) Ihanan näköinen nurkkaus!!

  VastaaPoista
 12. Mä osaan jotenkin kuvitella kun Unto ja Liisa häärää tuolla huoneessa.Aivan ihanasti oot laittanut kaikki.Meillä oli helmikuussa meidän parhaat ystävät lapsineen yökylässä.Jännitin hiukan etukäteen et miten kaikki sujuu kun meillä on niin ahdasta täällä.Kaikki meni aivan loistavasti.Oli todella mukavaa vaihtelua.

  VastaaPoista
 13. Voi ihanuus mitä kaikkea ihanaa ihanaa ♥ ♥
  :)

  VastaaPoista