torstai 7. huhtikuuta 2011

Touhuja


Unton kanssa robotin rakentelua,tuotos vielä kesken.Materiaalia on kerätty tolkuttoman kauan eli ainakin kolme päivää.Kovin on innokas liimaamaan,maalaamaan ja tupsuttelemaan kimalteita.Oheisprojektina raketti.Tulenlieskalla ja kimalteilla.Liisaa kokkaa kun pääsi veljen iltapalan ajaksi lastenhuoneeseen ilman valvontaa mellastamaan.Puiset koristemunat jaksaa kiehtoa päivästä toiseen,pitävät hyvin ääntäkin kun niillä paukuttaa.Mitä tahansa pintaa.Ne käsissä on kaaduttu jo eräskin kerta.Puupallero molemmissa käsissä on hankala pitää tukea seisoessaan,sarvi otsassa todisteena.Vaaleansininen muna on paras,se kulkee välillä mukana sänkyyn asti ja kierähtää kädestä vasta kun uni herpaannuttaa otteen.
Myös korvia koettelevasta konsertista pääsimme iltasella nauttimaan.Nyt hiljaisuuden laskeuduttua olo on kuin hakatulla madolla.Silti en päivääkään vaihtaisi pois.(Muutaman tähtihetken tahtoikäisen tai yövalvojan kanssa tosin voisin unohtaa.)


6 kommenttia:

 1. Hih, ihania touhuja siellä!

  Me askartelimme eilen maja-kirjan avustuksella haarniskan ja kilven. Seuraavaksi vuorossa jotakin tyttömäisempää.

  VastaaPoista
 2. Vitsit että sie jaksat askarrella kaikkea!

  Ootko uuden kaapin saanut lastenhuoneeseen? Mistä moinen ihanuus?

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Taitaa olla niin, että ne "ammatit" kuitenkin kaikesta huolimatta siirtyvät salaa isältä pojalle tai äidiltä tyttärelle jossain muodossa, vaikka vastaan hangoiteellaan.....
  Uusi kaappi näkyy olevan lastenhuoneessa.Miten se on jäänyt mainitsematta!

  Mamma

  VastaaPoista
 4. Minja; meilläkin on Maja ja Juju mutta toinen niistä oli vähän pettymys,en nyt muista kumpi,toinen taas paljon viimeistellympi.

  Tytti ja äiti; askartelu vaan on se ainut juttu mitä oikeesti on kiva tehdä Unton kanssa,tosi nätisti sanottu :) En vaan kestä autoleikkejä enkä tunnetusti oo kovin urheilullinen niin miulle jää kävelyretket (huom; eväs),askartelu,leipominen,muovailu ja lukeminen.Unto kyllä huomaa jollen oo hommassa mukana,eipä se usein enää autoleikkeihin pyydäkään..Ja hei kaappi,enkö tosiaan oo heti soittanu teille!Se on Kontista varmaan reilu viikko sitten,40e.Just sellanen oli hakusessa ja piti heti saada mukaan kun löysin.Survoin kahden sedän avustuksella sen takakonttiin,molemmat lastenistuimet pelkääjään paikalle ja takakontissa olleet rattaat kasassa vielä lipaston päälle konttiin,heh.Ne Kontin sedät lähti vähän epäileväisinä kantamaan sitä autolle,ei kuulemma mahtuis henkilöautoon.Mahtuu ku tahtoo tarpeeks :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä Kaisa :)
  Mammaenergiaa!

  Ja niinku on joskus puhuttu, olen samaa mieltä tuosta että lapset kyllä tietää nappaako vai ei. Meillä äidin ja lasten yhteinen suosikkitekeminen on luuttuaminen ja kylppärin pesu :)

  VastaaPoista
 6. Eipä lopu meno ja meininki siellä :D Ja hei, joskus vielä naurat vedet silmissä niitä kenkuimpiakin hetkiä. Niin se aika kultaa :)

  Ihanan puuhakasta viikonloppua sinne!

  VastaaPoista