sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

KotonaPääsiäisenä nautiskeltiin koko perhe päiväunista kahteen kertaan,varsin epätavallista.Istuttiin muutama päivä valmiissa pöydissä ja nyt koittaa paluu arkeen,pyykinpesua ja jääkaapissa pussillinen porkkanoita,munia ja rahkaa.Sosekeittopäivä huomenna,tehnee hyvää herkuttelun jäkeen.Ikkuna oli auki iltaan asti.Sima pitäisi laittaa valmistumaan.Mukavaa olla kotona taas.

9 kommenttia:

 1. Testailin kevätpiristystä sivuille mutta miten ihmeessä noita kuvia saisi isommiksi?

  VastaaPoista
 2. Kivalle kuulostaa teidänkin pääsiäinen. Hieno on tuo uusi kuva otsikon alla ja muutenkin uudistus näyttää raikkaalle.
  Kuva asiasta en ymmärrä yhtään enempää :)

  VastaaPoista
 3. ATK/kuvan käsittely-tuki tältä suunnalta aika olematonta. Ainoa mitä osaan, niin valita kuvanlataussivulta koon "suuri".

  Iloinen tuo Liisan mekko!

  Aurinkoisia päiviä!

  /m

  VastaaPoista
 4. Se kuvajuttu olikin helppoa helpompi,klikkaa lataamaasi kuvaa(muuttuu siniseksi) ja valitse sieltä kuvakoko.Oletuksena on keskikoko ja yllä on nyt suuria ja erittäin suuria.Kumpi parempi,onko erittäin suuri ihan liian iso?Taidan alkaa käyttää suurta kuvakokoa jos se teistä on riittävä.

  VastaaPoista
 5. Ihana pikku emäntä:)
  Ihan mahtava toi kuva kun Liisa on sun sylkyssä ulkona.Kivat muistot.

  VastaaPoista
 6. Emäntä on itse asiassa serkkunsa sylissä,en viitsinyt serkkutytön naamaa laittaa näytille..Liisalla vois pitää essua joka päivä.

  VastaaPoista
 7. Tosi nätti tuo mekko (vai hameko se on?) ja nuo kengät!

  VastaaPoista
 8. How adorable! I love her cheek. so cute

  VastaaPoista