keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Villa-Marja,Kesä-Kumppari ja Otto


Näin risti Unto ensimmäiset pääsiäisaskartelut,kolme huovutettua tipua huoneensa ikkunassa roikkumassa.Ikkunassa myös sormiväritaiteilut,pahvimunia maalailtu,liimattiin silkkipaperisutturoita ja höyheniä pahville,puristeltiin sormiväriä kämmenissä,hierottiin käsiä vastakkain ja tehtiin kämmenenkuvia paperille.Ja liukumäkiä.Niitä syntyy kun kaivaa sormiväripurkista kourallisen väriä ja levittää kasan kaksin käsin,pontevasti,paperille.Vähän väriä tähän ikitalveen.Ei miulla sitten muuta.

7 kommenttia:

 1. Nuo huovutetuthan on ihan ku jotain AngryBirds hahmoja. :D

  VastaaPoista
 2. Nokat sivuttain ja heltat liimattu kylkiin siiviksi..Oli sellanen valmis askartelupaketti,tarttui kauppareissulla mukaan.Tuli niistä hienommat kuin paketin kyljessä kuitenkin,luovemmat :)

  VastaaPoista
 3. Niinpäs muuten onkin ihan kuin sitä pelistä! :D Hauska idea myös sormiväreillä ikkunaan maalaus, en ole tajunnutkaan.

  VastaaPoista
 4. Kivoja askarteluja olette tehneet:) Meillä taitaa olla vielä viimevuotisetkin tipuset kaapissa keskeneräisinä. Siinä voisi ollakin meille puuhaa tälle päivälle. Kiitos inspiraatiosta:)

  VastaaPoista
 5. Unton saa paikalleen hetkeksi muovailuvahan,sormivärien tai kimalleliiman ääreen joten askartelu on meille molemmille mieluista :)

  VastaaPoista