keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Aamu


Aamun autoleikkejä,kello näyttää 6.55 ja aurinko on jo noussut.Me myös.Ensimmäinen normaali yö melkein kahteen viikkoon.Vielä kuumetta ja tukkoisuutta Untolla mutta on jo virkeämpi.

9 kommenttia:

 1. Hei kiva kun sielä ollaan jo tervehtymässä:)
  Mun täytyy kohta lähtee Lyytin kans 4kk lääkärille.Meillä kans herätään nykyään aikaisin.Et se siitä omasta "aamu ajasta"
  Mikä toi kiva kangas/matto Untolla?

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, että tauti alkaa taittumaan :)

  VastaaPoista
 3. Kiva, että tauti taittuu. Niin mahtava autoleikki, että munkin tekis mieli leikkiä sitä!

  VastaaPoista
 4. Mikä ihanuus tuo automatto on? Tervetuloa terveiden pariin välillä!

  VastaaPoista
 5. Automatto on äitini kirppislöytö,arveli että jostain 60-luvulta?Kotimainen koska kuviossa suomenlippuja :) Vahakankainen,kivemman tuntuinen kuin ne karheat nykyaikaiset.Ollut kaapissa jo muutaman kuukauden,taisin esitelläkin joskus täällä sen mutta nyt vasta on siirtynyt aktiivikäyttöön.Autoja ei saa yöksikään korjata mikä on ollut vallan mukavaa näin sairastelun aikana kun kompuroidaan Unton sängylle monta kertaa yössä,Postimies Paten erikoislähettipalveluauton tunnusmusa raikaa yössä kun siihen törmäilee pimeässä :)
  Ei taida 4kk nla:ssa tulla piikkejä?Nopeastipa unohtuu..Mukavaa neuvolareissua Lyytille ja aurinkoista päivää teille kaikille!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tuo matto ja paranemisia & voimia sinne.

  VastaaPoista
 7. Voi, pikaista paranemista sinne.♥ Kurjaa tämä lentsu, meillekin tulossa, vaikka vastaan on yritetty laittaa.

  Suloinen automatto!

  VastaaPoista
 8. Ei tullu piikkejä,onnex:)Hitsit et mua nauratti toi kompurointi pate autoon nimittäin meillä sama biili ja mä en sit tykkää sit yhtään:)Mä kompuroin yleensä legoihin jää kivasti yöllä varpsujen väliin.Jestas et sattuu.Mä muistan pienenä kun tein valtavia barbi leikkejä eikä niitä saanut korjata;)
  Meidän Sulo olis ihan fiiliksissä jos sais tollasen maton.Meillä ei ole eikä tule automattoa ja piste.Sukulaiset ovat monesti "yrittäneet" ostaa sitä meille.Päiväkodissa on ja meidän pojat kun menee sinne leikkii sillä paljon ja on hyvä et on joku kiva juttu siellä:)

  VastaaPoista
 9. Hei, mulla on samanlainen automatto, mutta puuvillaisena! Siinä on reunat vaan ommeltu siksakilla ympäriinsä, pitäis kehitellä siitä pojille leikkimiskelpoinen :)

  VastaaPoista