torstai 10. helmikuuta 2011

Lettejä

Letityttää.Itselläni Pikku-Heidi-letti,näin illalla yömekkosillaan,ulkoilun ja pipon jäljiltä se ei enää ihan edustavimmillaan ole,pinnitkin näkyy.Lapset puljasi ammeessa ja Liisan märkiin hiuksiin tein ekat letit,ranskalaisvaikutteiset.Pieni kuula pyöri niin paljon että kampaus jätti toivomisen varaa mutta luulen että letit on lemparit kunhan hiukset vähän vielä kasvaa.Miun lempparit.
Unton kuontalo kaipaisi taas saksia,ei taida olla kuin kolmisen viikkoa kun viimeeksi nyrhin sitä.


Iltakuvat on kamalia,etenkin kun en jaksa alkaa niitä nyt muokkaamaan..

9 kommenttia:

 1. Hienot letit!

  Meidän neidillä ei pysy kiehkurat kun minuutin leteillä. Miekin tykkäisin kovasti. Töissä tykkään letitellä tyttöjen hiukset päiväunien jälkeen.
  Järjestyksen ihmisiä ollaan tässäkin suhteessa? :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat lettipäät :) Meidän Kertulla on kaksi tukkamallia: töyhtö pystyssä tai sivulla lätässä.

  VastaaPoista
 3. Inkiväärillä on hiustupsua vain nimeksi. Olen monesti ihaillut teidän pikkuisen upeaa tukkaa. Kaunis Heidi -look:) Meillä muuten arvonta;)

  VastaaPoista
 4. Kivat letit !

  Juuri eilen yritin tehdä ranskista itselle. Ei oikein luonannut... En tajua, että miten toiset osaa tehdä kaikkia hienouksia, sellaisiakin jotka kiertävät pään ympäri ym. Pitäis vissiin harjoitella...

  VastaaPoista
 5. Oi en miekään osaa lettejä tehdä mut päättelin että jostain se on aloitettava,kai sitä harjaantuu.Letit on vaan niin kivoja,aikuisilla tytöilläkin.

  VastaaPoista
 6. Siis ihana ja syötävän söpö!

  Johanna

  VastaaPoista