sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Aurinkoa

Sunnuntai oli kauniin aurinkoinen vaikka aamun eväsretki peruuntui lumituiskun ja kovan tuulen takia.Evästeltiin sisätiloissa ulkoilun jälkeen,mukavat 'kaakaokestit' hyvässä seurassa.

Siivosin mieli tympeänä ja vähitellen piristyin kun kaaos asettui ja ulkona paistoi aurinko.Ehdin vielä uloskin ennen hämärää,tehtiin sunnuntaikävely lähikauppaan ostamaan suklaavanukas Untolle jälkiruoaksi.Valitsi sinisen.

Jospa huomenna vaihtaisin jouluksi laitetut talviverhot ohuempiin,tulisi kaikki liikenevä valo sisälle.Ja tuo hattuhylly on selvitettävä.

9 kommenttia:

 1. Se kaaoksen asettuminen inspiroi ja motivoi jatkamaan. Itselläni flunssa nakertaa pesää ja pää täyttyy sitkeällä mönjällä, mutta mielessä ajattelen, mitä kaikkea tekisin, jos olisin terve :)

  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 2. Just noustiin ja totesin ettei tarvitse tälläkään viikolla kerhoon mennä,samaa mönjää täälläkin päät täynnä.Mutta voipahan voimien mukaan touhuilla jotain pientä kotona,hyvällä omallatunnolla.Sairastelu on ikävää mutta villakerrokset ja lämmin juoma,ne on ihan mukavia.Nääs tätä positiivista asennetta koetan opetella tänä vuonna :) Paranemista Uuteen Kuuhunkin!

  VastaaPoista
 3. Ai ai ai teiltä löytyy tuollainen pikkuinen herkullinen pöytälamppu, jollaista joskus olen Huutiksessa huudellut. Hupimielellä. Aina menneet muille, mutta hinnat pysyneet vielä aika kuosissa. IHANA!

  VastaaPoista
 4. Niinpä juuri, kipeenä voi touhuskella sisällä hyvällä omalla tunnolla. Kunha ei olla liian kipeitä!

  Valo on ihanasti lisääntymään päin!

  VastaaPoista
 5. Niina; lamppu on paikalliselta kirppikseltä,muistelen että 15e maksoin muutama vuosi sitten (miten ton voi muistaa??) eli varsin maltillinen hinta.Ja vielä sähköt uusittuna.Vanhat lamput on ihania mutta se johtojen uusiminen maksaa meilläpäin 30-45e enkä ole itse koskaan niitä uskaltanu edes yrittää askarrella,tulee vaan lampulle lisää hintaa aika lailla jos joutuu laitattamaan..

  Teija;finrexinin äärellä tässä.Paha tapa lääkitä itseään niin että jaksaa lasten kanssa ja kun olo lääkkeillä helpottaa niin tulee tehtyä liikaakin ja lääkkeen vaikutus kun lakkaa niin olo on ihan hengetön.Mutta kevättalven valoa tuo on,ehdottomasti.Eilen tuoksui jo kevät vaikka pikkupakkanen olikin.

  VastaaPoista
 6. Söpö pikkulamppu tosiaan! Mulla on tuollaiset vanhanaikaiset lamput etsinnässä, tosin seinälle. Yksi jo löytyi.. mutta makuuhuoneeseen ja yläkerran aulaan pitäisi vielä löytää.

  VastaaPoista
 7. Tää auringonvalo saa kyllä ihmeitä aikaan. Lenssu on iskenyt meillekin ja olo on hiukan ohkanen ja kökkö, mutta kyllä mieli pysyy pirteempänä, kun arska paistaa.

  Ja hei, tuu meillekin siivoomaan, jooko...? ;)

  Kivaa maanantaita!

  -Päivi-

  VastaaPoista
 8. Merja; tuonkin saisi kai seinälle mutta mies ei innostunut kun ehdotin lukuvaloksi nojatuolin ylle.Haluaa kuulemma jalkalampun jotta valo tulee sopivasti ja on tunnelmallisempi.Okei..Mies sisustaa :)

  Päivi; yh,en tuu,siivoaminen on inhaa.Tiskaan mielelläni ja pyykitkin hoituu mutta imurointi on ihan vihonviimeinen homma joka huvittais.Lattianpesukin menettelee jos sen saa tehdä rauhassa,mitä harvemmin saan :)

  VastaaPoista
 9. Ihanan valoisat kuvat:) Ja toi lamppu on IHANA!

  VastaaPoista