torstai 30. joulukuuta 2010

Joulusta vielä vähän

Syötiin hyvin,lahjottiin toisiamme ja nähtiin jotakuinkin kaikki sukulaiset.Oikein ihana joulunaika.Kuusi karisee jo niin että sormet syyhyäisi heivata se kompostiin mutta olkoon vielä,mies haluaisi pitää loppiaiseen asti,neulaset voi kuulemma pyyhkäistä kuusenalusmaton alle..


Eilen illalla ulkoiltiin ja saunottiin,Liisa ensimmäistä kertaansa.Mies teki ihanaa ruokaa ja päivä oli kaikin puolin (no yhtä räkäposkellaraivarit-kirppisreissua lukuunottamatta) leppoisa.Tänään jos pyörähtäisi kierrätyskeskuksessa,näin unia vanhoista sohvista,pöydistä ja lipastoista.

Uuttavuotta ei varmaan tinoja kummemmin vietetä,mies on töissä enkä yksin sytyttele sädetikkuja suurempia sähikäisiä.Uusi vuosi,uudet tavat,kuten niin monessa muussakin taloudessa.Pientä ruokavalion ja olemuksen kevennystä suunnitteilla,kuten alkuvuoden toiveekkaaseen ilmapiiriin aina kuuluu.

2 kommenttia:

  1. Mitä lie Unton ajatuksissa, kun istuu pukin sylissä...(Martta Wendelinin joulukorttisilmät ) Rimpsuliisa nousi jouluna jotenkin näkyvämmäksi hahmoksi, omaksi persoonakseen...Mamma

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanaa tunnelmaa kuvissasi:) Ja voi tuota teidän pientä neitoa, kun on söpö! Mukavaa vuoden vaihdetta;)

    VastaaPoista