perjantai 5. marraskuuta 2010

Rautasänkyjä


Olen pidemmän aikaa etsinyt nukensänkyä,sillä kun ei ole ollut kiire,Unto tuskin orpoa Lilli-vauvanukkeaan sinne peittelee.Kirppikseltä löytyi Liisaa odottamassa vanha nuken rautasänky.Ensimmäiset vuodevaatteet ompelin eilen,täkin tikkaus tosin vielä vähän kesken.Suorastaan odotan että saan ommella Liisan nukeille vaatteita.Leikithän sitten Liisa nukeilla,leikithän,ettei äitin tarvitse?
Eilen kotiutui myös uusi sänky,Ikean Lillesand.(Ja sängyllä Liisa kerhoreissusta voipuneena,yhä turvakaukalossaan).Vaikken Ikean puolesta juuri liputa niin sänkyyn ollaan enemmän kuin tyytyväisiä.Tukeva,helppo koota (tosin kokoamisohjeissa kuva ei aina vastaa tuhatta sanaa..) ja ennenkaikkea LEVEÄ. 180cm ja mahduttiin aamulla kaikki neljä vierekkäin olematta solmussa ja limittäin.Pääty on niin korkea ettei mahdu perälle asti tuonne vinon katon alle mutta se oli toki tiedossakin.Mietin josko tyhjään tilaan virittelisi valosarjan idealla 'korosta sitä mitä et voi häivyttää'.On jo aiemmin mietitty että lastenhuone ja olohuone ehkä vaihtavat paikkaa jossain vaiheessa,olisi enemmän ehjää seinäpintaa leluhyllyille ja lasten kalusteille seinänvierustoilla ja tuo sänkykin mahtuisi seinään kiinni.Mies ilmoitti että vaihto ei tule tapahtumaan tämän vuoden puolella.Pimeää on kuin säkissä,linssissä pari naarmua ja kuvat sen mukaisia..

4 kommenttia:

 1. Apua miten ihana nukensänky petivaatteineen kaikkineen. Ihanat! Ja ei ole kyllä yhtään hassumpi tuo isompikaan, ei ollenkaan! Meillä vähän tiukkaa tekee, kun kaikki ymppääntyy aamuyöstä saaman 160 leveään sänkyyn.

  VastaaPoista
 2. Voi kun ihana! Haluaisin myös ommella nukeille vaatteita, omaa tyttöä kun ei ole niin siskon tytöt pitäis saada leikkimään. Ne ei ole niin nukketyttöjä.

  VastaaPoista
 3. Minun pitäisi ommella nukenvaatteita, mutta en saa aikaan!

  Ihana tuo nukensänky!

  Me suunnitellaan kapeampaan sänkyyn siirtymistä. Leveä on turha, nukutaan aina ihan kiinni kuitenkin. 20cm kapeampi riittäisi hyvin (140cm siis).
  Onnea teille uudesta sängystä joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 4. Upea nukensänky.

  Mahtaisko nuo vanhat Ari merkkiset nukkekodin nuket blogistani tykätä jos pääsisivät tuohon sänkyyn?

  VastaaPoista