tiistai 30. marraskuuta 2010

Marraskuun viimeinen


Yritin illalla selättää flunssan pilkkomalla kokonaisen valkosipulin linssimuhennokseeni.Liisa räpsyttelee silmiään jos erehdyn hönkimään kohti.Ulkona on kaunista mutta liian kylmää.Liisakin vähän yskähtelee.Taidetaan olla sisällä tänään vaikka Unton puolesta säälittääkin.Pitää kehittää jotain askarreltavaa,rakentaa vaikka maja.Synttärien rippeet siivottu,tonttu muutti ikkunan väliin ja muutama joululahja-asia edistynyt.Kirppispöytä pitäisi käydä järjestämässä illemmalla ja ostamassa junaliput perjantaille.Helsinkiin koko perheen voimin.Vähän jouluikkunoiden katselua,oman mummin kanssa seurustelua ja ratikalla ajelua,Liisalle talvipuvun metsästystä mummolan vierestä Kruunukirpusta.Täytyy alkaa miettiä eväitä.

7 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista teille!
  Itsekin heräsin kaktus kurkussa, eikä ihme. Muutaman viikon ajan olen omia nuhaneniä hoivaillut, pienin sairastaa vielä...
  Joululahjoja olen saanut muutamia kokoon ja odotan, että ehtisin vielä jotain itsetehtyä saada aikaan.
  Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Kauniita talvisia kuvia. Toivottavasti paranette pian ja pääsette lähtemään terveinä reissuun. Meillä myös keitellään lämmintä mehua pienemmille ja isommille potilaille:)

  VastaaPoista
 3. Paranemisia ! Meillä ollaan jo pitkään oltu terveenä ... olen oikein ihmetellyt asiaa ! Mut yleensä aina ennen Joulua on joku ollut flunssassa joten odotellaan ...

  VastaaPoista
 4. Hei,

  pikku Liisaa ajatellen, meillä ylimääräinen Lundian 70-luvun nukkekoti kalusteineen jos on kiinnostusta. Meidän neidillä on kaksi nukkekotia ja tämä ei jostain syystä kiinnosta yhtään.
  Terveisin äiti tästä läheltä, Lapvedeltä

  VastaaPoista
 5. Mukavaa reissua :) toivottavasti paranette pian!

  VastaaPoista
 6. Kiitos paranemistoivotuksista.Parempi nyt kuin jouluna sairastaa!Koko syksy mennytkin ilman vatsatauteja ja korvatulehduksia,yksi flunssa taisi olla ja lähipiirissä koko ajan noita perus lastenpöpöjä joten ihme ettei enempää olla poimittu.
  Mummini jo ilmoitti että tulette vaikka oliskin vähän flunssaa,ilmeisesti pienet vieraat olisi nenät valuenkin mieluisia :)
  Kiharapään äiti; miulla oli itselläni Lundia joskus muinoin ja sen vino katto laskettiin loppuun liukumäkeä pikkuveljieni toimesta joten voisi kiinnostaakin!Kiirusta Liisalla ei toki vielä ole ja oon miettiny josko itse rakentaisi mutta tuo kuulostaa kyllä aika houkuttelevalta..Laitatko sähköpostia kaisa.saanila@hotmail.com niin jutellaan lisää.

  VastaaPoista
 7. Mukavaa matkaa ja paranemisia koko porukallesi!Lämpöisin ajatuksin Maria

  VastaaPoista