lauantai 13. marraskuuta 2010

Kolmevuotias

Kolme vuotta sitten mietin kapsäkki kädessä eteisessä seistessäni että palatessani olen äiti.Satoi räntää kun hyppäsin Hakaniemestä bussiin Kätilöopistolle,tänään vain vettä.Melkein kuukauden etuajassa tuli Unto marraskuun viimaan ja synkkyyteen.Reilu viikko katseltiin perhehuoneen seiniä ja tutustuttiin.Kotona jatkettiin tuijottelua,myös yöaikaan,keinutuolissa peiton sisälle kääriytyneinä.Opin samalla vastapäisen talon asukkaiden aikataulut,tiesin milloin valot syttyy tumman naisen asunnossa ja milloin nuori poika haalareissaan lähtee töihin.

Aamusta alkaen on juhlittu pientä isoa poikaa.Paljon rakkaita vieraita,ylimitoitetusti kakkua,ihania lahjoja.Kamera unohtui aamupäivän jälkeen kun kunnollisia kuvia ei olisi kuitenkaan ehtinyt ottaa.Pienet vieraat onkivat ja leikkivät,aikuiset ehtivät kahvitella rauhassa eikä odotettua ympärijuoksua ja sokerihuuruista mellakkaa syntynyt.Keskiviikkona mahdollisesti vielä pikkuvieraita jotka tänään olivat sairaina,sitten on juhlat juhlittu.Juhlapoika lauleli vielä kymmeneltä sängyssään,silmät harmaina väsymyksestä,posket punaisina.'Olipash ihana tyntymäpäivä'.Se betoniautokin löydettiin,liikkuu ihan vaan untovoimalla muttei tuntunut haittaavan.
Kiitos kaikille juhlijoille!

5 kommenttia:

 1. Hurjasti onnea suloiselle pienelle pojalle! <3 Eikö ole hurjaa, kuinka äkkiä se aika vierähtää... tuntuu, ettei itse ehdi mukaan ollenkaan.. Huoh.

  Mahtava tuo kakku! :D

  -Päivi-

  VastaaPoista
 2. Oih mikä ihana, nostalginen postaus! Onnea paljon tyntymäpäiväpojalle! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea syntymäpäiväsankarille. Olet tehnyt vekkulin kakun! Oli mukava lukea pienen miehen tarinaa. Tästäpä tuli hyvälle mielelle.

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista!Keskiviikkona vielä pikkuvieraita tulossa ja sitten on vuosi seuraaviin bileisiin.Liisaa juhlitaan ensi kesänä mutta ne onkin aikuisten juhlat,Untollakin alkoi lastenkutsut 'vasta' 2-v synttäreistä.

  VastaaPoista
 5. Onnea Untolle:)Rakettikakusta tuli hieno!

  VastaaPoista