sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Sunnuntaina illansuussa

Taistelupari jäi mummolaan yöksi.Pääsee serkun ja mummon kanssa huomenna kylpylään.Ja saanee vähän hengähdystaukoa jatkuvan raivon,kiukun ja uhman ylläpidosta,se kun lähinnä kohdistuu äitiin.Mies on ollut viikonloppureissussa,meillä on ollut mamma yökylässä ja apuna.Kiitokset mummolle ja mammalle!

Ajattelin ommella.Jos jaksan.Intoa olisi mutta olo niin hengetön että ehkä vaan makaan.Ja imetän,nappisilmäpari tuijottaa.Ja ehkä vähän itken.En varsinaisesti edes tiedä miksi mutta vähän itkettää.Väsymys,huono omatunto helpotuksen tunteesta joka tuli kun poika jäi kiukkuineen mummolaan,ikävä tunnemyrskyissään hämmentynyttä uhmaikäistä.Voisihan noita vähän itkeä.

 

6 kommenttia:

 1. Voi nappisilmää.

  Ja äidin tunnemyrskyjä, niin tuttua.

  *tsemppihalaus*

  VastaaPoista
 2. Jaksuja siulle :)
  Hitsi tuo liivi näyttää tutulta ostitko kirppikseltä ? ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tytti..
  Heidi;ostin,en muista kyllä enää miltä kirppikseltä.Tiedätkö sen tarinan?Se on Liisan ololiivi,kun köllii aamuisin lattialla ja koleaa.

  VastaaPoista
 4. Se näyttää niin tutulta, että voisiko se olla ostettu Eurokirppikseltä meidän loossista tänä syksynä? ;) Jos se on meidän vanha, niin poikien hoitotäti neuloi sen meille lahjaksi. Hän on taitava neuloja.
  Liisa on tosi söpö :)

  VastaaPoista
 5. Heidi,voi hyvinkin olla,tämän syksyinen ostos ja todennäköisesti sieltä,olisko ollu 1,50e.On tosi napakkaa,siistiä käsialaa ja kaunista pikkupalmikkoa jonka synty on ihan täys mysteeri miulle.Hyvä kun jotkut osaa,kiitokset hoitotädille ;)

  VastaaPoista
 6. Voi sinua äitiliini♥ voimaa ja iloa pimeneviin päiviin ennen talven kunnolla saapumista!
  Pikkuinen on suloinen .
  Maria

  VastaaPoista