perjantai 17. syyskuuta 2010

Syyspäivä




Flunssa vetää niin sumeaksi ettei kirjoitus kulje.Eikä ajatus.Miehelle kuukausi sairaslomaa,teloi polvensa.Sen jälkeen kahden viikon isyysloma.Totesi että saadaan tapella ihan urakalla.Kiva että on kotona,vaikkakin ikävästä syystä,mutta tottahan tuo on,räjähdellään aivan varmasti.Minä kotitöistä ja aamu-unisuudesta ja mies siitä etten huuhtele astioita syötyäni.Jätän kahvikuppini olohuoneeseen.Keitän kahvit pitkin pöytiä kun en viitsi tarkistaa onko tippalukko päällä.Täytän roskiksen niin täyteen että osa pursuu yli.Ei kovinkaan vakavia,perustavanlaatuisia ongelmia mutta toistuessaan raivostuttavat.Eikä kumpikaan tee elettäkään,ainakaan näkyvästi,muuttaakseen toimintaansa joten säännöllinen ilmanpuhdistus taitaa olla meillä vain hyväksi havaittu tapa.



Lastenhoitoapua ja seuraa (kiitos!),pikasiivous,kanalasagnea,focacciaa,uudet syksylautaset kirppikseltä ja syysservetit kätköistä,vaikkeivat yhteen sopineetkaan.Kohmeisia vadelmia ja kinuskikastiketta.Pari ruokalusikallista punaviiniä ajattelin nautiskella vielä,edellisestä kerrasta yli vuosi.Vielä vähän suklaata,sitten tukkoinen pää tyynylle.Huomenna olisi syntymäpäivät jonne kovasti haluaisin mennä,jospa yön aikana olo helpottaisi.


Voi miten pidän noista lautasista!Täydellinen,synkkä syysvihreä.

9 kommenttia:

  1. Meillä samat lautaset ruskeakuvioisina ja tykkään kans tosi paljon! Toivottavasti pääset synttäreille ;)

    VastaaPoista
  2. Ihanat lautaset! Toivottavasti olosi kohentuu.

    VastaaPoista
  3. Hienot lautaset oot löytänyt. Koettakaa parannella. Kylki kyljessä oleminen vaatii aina välillä tuulettamista, mutta on siinä hyvätkin puolensa:)))

    VastaaPoista
  4. Onpa kyllä kauniit lautaset! Tosi hyvä löytö. (ja muutenkin paljon hyviä löytöjä kun selailin vanhempia postauksia!)
    Ja tuo foccacia näyttää ihanalta..nam:) On pitänyt tehdä sitä jo pitkään,mutta jos vaikka huomenna tai ensi viikolla vihdoin.

    VastaaPoista
  5. Aivan ihania lautasia! (: Paranemista!

    VastaaPoista
  6. Voi parantukaa pian! Ja niin tuttua tuo ilman puhdistaminen välillä :) Meilläkin se toimii..

    VastaaPoista
  7. Nuo lautaset! Meillä oli tuollaiset joskus!!! :D Joko kotona tai mummulla, mutta muistan nuo! Ihanaa nostalgiaa, todellinen löytö! :)

    Pikaista paranemista!

    -Päivi-

    VastaaPoista
  8. Kiitos kaikille!Synttäreillä pyörähdetty mutta edelleen paras paikka olis sängyssä vällyjen alla ryystämässä.Vaan ei ihan mahdollista..

    VastaaPoista
  9. Heippis! nyt vasta muistin laittaa sulle noista toppapökistä! :)
    Eli voisin ihmeessä ottaa ne jos luulet että meikäläisen iso! hanuri mahtuu niihin!!? :D

    VastaaPoista